Life

George Restivan, declarații despre zvonurile că are o fiică nelegitimă. Ce mărturie a făcut soțul Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan, mărturie fără perdea despre presupusa fiică. Soțul Adrianei Bahmuțeanu face dezvăluiri despre Melissa Vaida.
17.11.2022 | 22:46
George Restivan declaratii despre zvonurile ca are o fiica nelegitima Ce marturie a facut sotul Adrianei Bahmuteanu
George Restivan, mărturie fără perdea despre presupusa fiică. Soțul Adrianei Bahmuțeanu face dezvăluiri. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actualul partener de viață al cunoscutei prezentatoare face declarații despre zvonurile că are o fiică nelegitimă. Ce mărturie a făcut soțul vedetei după ce au apărut informații despre un copil dintr-o relație din trecut.

George Restivan, mărturie fără perdea despre presupusa fiică. Soțul Adrianei Bahmuțeanu face dezvăluiri

George Restivan a reacționat după ce Melissa Vaida, presupusa fiică, a apărut pe sticlă și a vorbit despre figura paternă. Soțul Adrianei Bahmuțeanu susține că nu a știut niciodată că are un copil pentru că nu a fost anunțat de mama acesteia.

ADVERTISEMENT

În plus, partenerul vedetei precizează că nu a avut o relație amoroasă de lungă durată cu mama tinerei și subliniază că a fost doar o aventură.

Momentan omul de afaceri, care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în anul 1999, nu s-a decis dacă va face testul de paternitate pentru a afla adevărul.

ADVERTISEMENT

„Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări.

ADVERTISEMENT

A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN)”, a mărturisit George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, prima reacție despre presupusa fiică a soțului

Pe de altă parte, Adriana Bahmuțeanu s-a declarat curioasă să știe cum a aflat tânăra de 25 de ani cine îi este tată. Fosta soție a lui Silviu Prigoană pare să nu vadă nimic rău în faptul că actualul partener mai are un copil.

ADVERTISEMENT

„Dacă este fiica lui George, cu tot dragul, noi vrem să fim o familie mare și fericită”, a declarat bruneta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: