Life

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Cum se simte la 47 de ani, după mai multe divorțuri

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul ei grec, Nikos Papadopoulos, chiar atunci când lucrurile păreau să meargă bine.
18.06.2021 | 10:26
Adriana Bahmuteanu sa despartit de iubitul grec Cum se simte la 47 de ani dupa mai multe divorturi
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei grec, Nikos Papadopoulos, au pus capăt relației. Lucrurile păreau să meargă bine pentru cei doi, iar despărțirea a fost una neașteptată de toată lumea.

Deși toată lumea se aștepta la nuntă, iată că povestea de iubire a vedetei a ajuns la final, așa cum a recunoscut chiar ea.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a vorbit depre această decizie și consideră că a fost una potrivită în momentul de față.

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Cum se simte la 47 de ani, după mai multe divorțuri

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei au pus capăt poveștii de iubire. Se pare că lucrurile dintre ei nu mai mergeau bine și au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta lui Silviu Prigoană a ținut să spună că ea și fostul iubit sunt prieteni și comunică, dar au luat o pauză ca să reflecteze asupra situației.

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni. Am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…

ADVERTISEMENT

Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a ales să pună capăt relației ca să nu se ajungă la o despărțire mai dificilă în viitor. Au existat lucruri care nu îi mai conveneau în relație, așa că decizia de a-i pune capăt a fost una sănătoasă și cea mai bună.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta consideră că este foarte important să discute deschis cu partenerul atunci când intervin anumite lucruri care sunt deranjante pentru celălalt.

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos: în momentul în care nu-ți convin niște lucruri, să-i spui partenerului fără să-l jignești.

Să-i spui: uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu are multe divorțuri la activ la vârsta de 47 de ani. Toate sunt de Silviu Prigoană, fostul ei soț, cu care a avut o relație destul de tumultoasă, cu numeroase împăcări și despărțiri.

ADVERTISEMENT