Life

Adriana Lima, însărcinată la 40 de ani. Vedeta va aduce pe lume al treilea copil

Celebrul fotomodel, în vârstă de 40 de ani, și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a treia oară. Adriana Lima a ales să facă anunțul într-un mod cu totul special.
22.02.2022 | 11:41
Adriana Lima insarcinata la 40 de ani Vedeta va aduce pe lume al treilea copil
Adriana Lima va deveni mămică pentru a treia oară la 40 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Brazilianca este pregătită să devină din nou mămică. Adriana Lima a decis să anunțe vestea printr-un filmuleț postat pe Tik Tok și nu printr-o ședință foto așa cum au făcut cele mai multe vedete.

Aceasta a fost prima postare pe care fotomodelul a făcut-o pe această rețea de socializare.

Vedeta mai are încă două fiice din mariajul cu Marko Jaric.

Adriana Lima, însărcinată la 40 de ani. Vedeta va aduce pe lume al treilea copil

Adriana Lima le-a dat vestea cea mare fanilor. Va deveni mămică pentru a treia oară. Aceasta a decis să facă totul public într-un mod inedit. A postat un filmuleț amuzant pe Tik Tok, aceasta fiind de altfel prima postare făcută de vedetă pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

În filmuleț, fotomodelul a dezvăluit cum i-a dat vestea cea mare iubitului ei, producătorul de film Andre Lemmers. Mai întâi, fotomodelul a mers la un magazin de haine, apoi a arătat mai multe momente din casă în care iubitul său o sperie.

Ea a mărturisit că a venit vremea răzbunării, așa că și-a făcut un test de sarcină pe care i l-a arătat brusc lui Lemmers. Apoi, a arătat și o ecografie și a spus că va naște în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a devenit rapid viral, adunând peste 300.000 de vizualizări.

Adriana Lima, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Brazilianca este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aceasta este unul dintre cele mai apreciate modele Victoria’s Secret.

Adriana Lima a fost căsătorită cu baschetbalistul sârb, Marko Jaric, cei doi având două fetițe, Valentina (12 ani) și Sienna (9 ani). După cinci ani de mariaj, în anul 2014, Adriana Lima și Marco Jaric au anunțat că se despart, iar divorțul s-a încheiat în anul 2016.

ADVERTISEMENT

Acum, fotomodelul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de producătorul de film Andre Lemmers. Și-au făcut relația publică anul trecut în luna septembrie, cu ocazia Festivalului de Film de la Veneția.

De ziua îndrăgostiților brazilianca a postat un mesaj în care îi spunea cât de mult îl iubește.

ADVERTISEMENT

“Happy Valentines Day, sufletul meu pereche geamăn pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decât ciocolata”, a scris Adriana Lima alături de o fotografie în care apare cu iubitul său.

ADVERTISEMENT