Life

Laura Cosoi, din nou însărcinată. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Mi-am imaginat o familie mare”

Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp, chiar în dimineața zilei de Crăciun.
25.12.2021 | 10:44
Laura Cosoi din nou insarcinata Vedeta a dezvaluit sexul bebelusului Miam imaginat o familie mare
Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Actrița a făcut anunțul în această dimineață, chiar în ziua de Crăciun, pe rețelele de socializare.

Este bucurie mare în familia vedetei, care deja a anunțat și sexul bebelușului.

Blondina a postat o fotografie alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și de fiicele lor, Rita și Vera, împreună cu o ecografie.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară

Laura Cosoi este în culmea fericirii și a dezvăluit și sexul noului membru al familiei. Actrița și soțul ei vor avea tot o fetiță.

Vedeta și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă, iar dorința îi va fi îndeplinită, pentru că a treia fetiță se va naște peste câteva luni.

ADVERTISEMENT

Alături de câteva fotografii de familie, Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant. A dat vestea cea mare în urmă cu câteva ore, iar fanii au felicitat-o în număr mare.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! 

ADVERTISEMENT

În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante.

Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi familie
Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram

Postarea vedetei a primit zeci de mii de aprecieri, iar sute de urmăritori au felicitat-o pentru că va deveni mămică încă o dată.

„Felicitări !Sărbători frumoase!”, „Felicitări, dragilor! Trei e un număr magic!”, „ Felicitări! Crăciun fericit și sarcină ușoară!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Laura Cosoi.

Rita, fiica cea mare a fostei actrițe din sitcom-ul „La Bloc”, s-a născut în 2018. În vara anului 2020, vedeta a născut-o pe Vera, iar în 2022 familia se va mări cu încă o membră.

ADVERTISEMENT
Tags: