Life

Afacerea fabuloasă cu care un român a dat lovitura înainte de Crăciun. A avut o idee genială și nu se plânge deloc: ”Mă relaxează”

Un român a dat lovitura cu o afacere fabuloasă, înainte de Crăciun. Ce idee genială a avut și acum nu regretă nicio secundă.
18.12.2023 | 23:30
Afacerea fabuloasa cu care un roman a dat lovitura inainte de Craciun A avut o idee geniala si nu se plange deloc Ma relaxeaza
Românul are o mulțime de clienți. Sursa foto: captură video Observator, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român are un real succes cu afacerea lui, înainte de Crăciun. Ideea sa i-a adus o mulțime de bani în conturi, în pragul sărbătorilor de iarnă, deoarece clienții sunt în număr mare. Toți sunt încântați de calitatea cu care lucrează bărbatul.

Afacerea de succes a unui român, în prag de sărbători. Clienții, atrași de ideea lui

Fotografiile nu mai sunt ce au fost odată. Dacă în urmă cu decenii sau secole puțini își permiteau să-și imortalizeze momente din viață, astăzi lucrurile stau total diferit. De altfel, și arta fotografiei s-a dezvoltat, iar cei pricepuți își deschid afaceri care prind foarte bine în sezoane ca acestea, sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Fotografia de Crăciun la un nivel profesional este foarte solicitată în această perioadă. O ședință foto în doi, individuală sau de familie sunt printre cele mai solicitate de către clienții lui Marian Sterea, la bază fotograf. Tinerii îl caută cel mai des și vor în primul rând filmulețe pentru postări pe rețelele de socializare, ca să-și impresioneze prietenii.

”Cei tineri îndeosebi, într-adevăr, îmi spun de la început că ar dori să posteze fotografiile la story, să îşi facă reels-uri. În ultima vreme am reuşit să ne inspirăm din cărţi de poveşti pentru copii. De acolo a plecat inspiraţia, cromatica, elementele din decor”, a declarat Marian Sterea, fotograf, pentru Observator.

ADVERTISEMENT

Clienții vor fotografii și pentru a impresiona pe rețelele de socializare

Dana Călin, o instructoare de fitness în vârstă de 39 de ani, este unul dintre clienții lui Marian Sterea. Are o comunitate largă pe conturile online de socializare, unde publică aproape zilnic imagini, pentru starea sa de bine. Când nu procedează astfel simte un gol.

Dana Călin nu vrea poze oricum pe rețelele ei de socializare, ci cât mai bine lucrate, de impact, cu melodie pe fundal și care, evident, să atragă mii, zeci sau sute de mii de aprecieri. Toate acestea nu le putea avea dacă nu apela și la profesionalismul lui Marian.

ADVERTISEMENT

”Cu şedinţa foto, aceasta ultima pe care am avut-o, am inspirat câteva persoane. Faptul că postez, pe mine mă relaxează, îmi dă o stare de bine. Dacă nu postez în ziua respectivă, nu ştiu, simt că îmi lipseşte ceva.

Trebuie un pic lucrat, îmi place ca filmarea respectivă să fie un pic de impact şi aleg o melodie să se potrivească. Contează cum sunt îmbinate.” , a spus și Dana Călin, instructoare de fitness, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cât costă o ședință foto profesională

Pentru a se asigura că vor avea deja fotografiile în mână, înrămate sau puse într-un album până de Crăciun, mulți clienți de-ai lui Marian se programează cu luni înainte. O ședință foto poate varia ca preț, dar în general costă 500 de lei.

ADVERTISEMENT