Life

Prințul William și Kate Middleton, fotografie controversată pentru Crăciun alături de copiii lor. Detaliul bizar din imagine

Fotografia controversată pentru Crăciun a Prințului William și a lui Kate Middleton, alături de copiii lor. Ce nereguli au ieșit la iveală.
12.12.2023 | 12:13
Cum a stârnit controverse familia regală britanică prin această imagine. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, au făcut o nouă fotografie, în aceste zile, pentru Crăciun, alături de cei trei copii ai lor: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Au primit o mulțime de aprecieri ulterior, dar și controverse.

Cum au stârnit controverse prințul William și soția sa, Kate Middleton, înainte de Crăciun. Ce fotografie au făcut

Familia regală britanică a primit o serie de observații pe seama imaginii (din galerie, n.r). Totul a pornit de la niște detalii care par că i-au scăpat fotografului sau celui care s-a ocupat de editare. S-a iscat ușoare iluzii optice, care au stârnit un întreg mister.

ADVERTISEMENT

Fotografia de Crăciun, din acest an, a prințului William și a familiei sale, a fost realizată în alb-negru, acesta fiind un prim aspect care i-a nemulțumit pe oameni. Mulți consideră că s-a greșit astfel, deoarece Crăciunul simbolizează culoare, lumină.

De asemenea, unii s-au arătat deranjați de photoshopul creat. Acesta nu pare a fi făcut bine, din cauză că se oferă senzația de lipsă a unui deget a prințului Louis, de lipsă a unui picior a prințesei Chaterine și unul chiar al prințului William.

ADVERTISEMENT

”De ce a dispărut degetul Prințului Louis?”/” De ce nu mai există un picior al Prințesei Catherine și unul al Prințului William?/”Nu sunt fan al aceste fotografii, dar uitați-vă la Louis, la mâna lui stângă. Văd eu rău?”/”Deși este o fotografie de familie frumoasă, de îndată ce m-am uitat la ea, am observat mâna lui Louis. Îi lipsește un deget”, sunt câteva dintre comentarii.

De cealaltă parte, unii au punctat că se creează ușoare iluzii optice. ”Piciorul stâng al lui William nu are de ce să lipsească, calculând unghiul la care stă piciorul drept, doar dacă și-l întindea în spate avea sens să nu se vadă.”, a mai comentat un internaut.

ADVERTISEMENT

Cum explică imaginea familia regală britanică

Pentru a lămuri eroarea, o sursă regală a comunicat pentru Mail faptul că:  ”Nu s-a folosit Photoshop, Prințul Louis și-a întins degetul în mod exagerat.”, au transmis reprezentanți de la Palatul Buchingham, după ce au văzut controversele.

În fiecare an, de Crăciun, prințul William și Kate Middleton, împreună cu copiii lor, fac fotografii specifice sărbătorii, pe care le folosesc și pe post de felicitare. Până anul acesta nu s-au sesizat nereguli și, totodată, 2023 a fost unul plin de controverse în familia regală britanică.

ADVERTISEMENT

Familia regală britanică a avut de suferit ca imagine încă de la începutul anului. Asta după ce prințul Harry și-a lansat cartea autobiografică ”Rezerva”. În aceasta, prințul Harry dezvăluie nereguli printre membri și cum aceștia s-au opus mariajului său cu Meghan Markle.

ADVERTISEMENT