Life

Afacerea fabuloasă pe care a deschis-o un tânăr în România. E singur pe piață și a ajuns cel mai tare din Europa

Un tânăr din România a deschis o afacere fabuloasă. E singur pe piață și a ajuns cel mai tare din Europa. Cum a fost posibil așa ceva?
10.12.2023 | 21:00
Afacerea fabuloasa pe care a deschiso un tanar in Romania E singur pe piata si a ajuns cel mai tare din Europa
Afacerea fabuloasă pe care a deschis-o un tânăr în România. Sursă foto: businessmagazin.ro / Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr din România a deschis o afacere fabuloasă și a dat lovitura. E singur pe piață și a ajuns cel mai tare din Europa. Povestea lui a început în urmă cu doar patru ani, dar a prins contur rapid.

Afacerea fabuloasă pe care a deschis-o un tânăr în România

Adrian Nicolae este este CEO-ul și fondatorul companiei Youni. Momentan, tânărul are 19 angajați și poate spune că a dat lovitura cu această afacere fabuloasă deschisă în România. Cu ce se ocupă mai exact?

ADVERTISEMENT

Totul a început în urmă cu patru ani. Acest tânăr și-a dorit să creeze prima platformă de aplicare online la universități din Romania. Nu avea însă să știe că lucrurile vor evolua într-un mod rapid.

Astfel, platforma, care era dedicată în primă fază viitorilor studenți români, a devenit celebră în Europa. De altfel este cea mai mare platformă de acest tip de pe continent, iar mii de elevi o utilizează ca să facă alegerea corectă atunci când vine vorba de studiile superioare. 

ADVERTISEMENT

Iar Adrian Nicolae este mândru de realizarea sa. Afacerea nu doar că este una profitabilă, dar îl face să se simtă împlinit. Simte că a reușit să ajute mii de copii să aleagă universitatea potrivită prin intermediul platformei sale.

„Faptul că am ajutat mii de copii să ajungă la universitatea potrivită şi să îşi urmeze visurile, prin intermediul Youni (fostul UniApply). Totodată, sunt bucuros de ceea ce am realizat împreună cu Cristian Presura la Philips prin brevetele obţinute şi research-ul făcut”, a dezvăluit acesta, întrebat despre cea mai mare realizare a sa, potrivit businessmagazin.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Nicolae adoră ceea ce face

Adrian Nicolae iubește ceea ce face. De asemenea, speră să și progreseze. Vrea să găsească un echilibru în viața personală, dar și cea profesională și se pare că nu e deloc departe de acest lucru.

Cine l-a inspirat să creeze una dintre cele mai importante platforme din Europa? Adrian Nicolae a vorbit despre mentorul său. Dincolo de familie, în liceu, o profesoară l-a ghidat. Ulterior însă, Cristian Presură a avut o influență importantă asupra visului său.

ADVERTISEMENT

„Am mai mulţi mentori. În primul rând, părinţii mei, de la care am învăţat ce înseamnă să ai valori şi ce înseamnă munca. După care a urmat Cristian Presura. Încă din liceu mentorul meu a fost doamna profesoară Daniela Bordei care m-a ghidat în ultimii ani şi, nu în ultimul rând, boardul Youni”, a completat aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: