News

Afacerea inedită care îi umple de bani pe români. Se poate face în orice petec de pământ liber. Oamenii stau la coadă pentru așa ceva

Românii câștigă bani frumoși cu o afacere inedită. Poate fi deschisă de oricine are un teren. Oamenii vin săptămânal aici.
27.04.2024 | 12:41
Afacerea inedita care ii umple de bani pe romani Se poate face in orice petec de pamant liber Oamenii stau la coada pentru asa ceva
Afacerea inedită care îi umple de bani pe români. colaj Fanatik/ Foto Pixabay/Hepta
ADVERTISEMENT

O afacere inedită îi ajută pe români să câștige sume de bani considerabile. Investiția nu este exorbitantă și poate fi făcută pe orice teren liber. În plus, cei care au amenajat astfel de spații spun că sunt foarte mulți oameni care vin aici săptămânal.

Afacerea inedită care aduce bani frumoși românilor

Apetitul românilor pentru sport începe să fie din ce în ce mai mare. Cel puțin asta arată cererea pentru ocuparea terenurilor de fotbal în orașele din țară. Deși există multe astfel de locuri, uneori par insuficiente.

ADVERTISEMENT

Sportul în aer liber are un efect benefic asupra sănătății fizice și psihice. Aerul proaspăt, expunerea la soare, dar și interațiunea cu alte persoane, pot aduce o serie de beneficii pentru sănătatea organismului.

Fie că vorbim de alergat, mers cu bicicleta, practicarea fotbalului sau a oricărui alt tip de sport, mișcarea în aer liber este mult mai potrivită decât cea din sala de sport, potrivit specialiștilor în domeniu.

ADVERTISEMENT

Astfel că mulți români au văzut o oportunitate în dorința românilor de a face mișcare. Un bărbat din Iași a amenajat un teren de fotbal și spune că a dat lovitura cu această afacere inedită deschisă în urmă cu doi ani.

„Am ajuns la un grad de ocupare de 100%”

Proprietarul spune că terenul este închiriat în permanență. Deși la început a întâmpinat greutăți, pentru că oamenii nu cunoșteau locația, bărbatul spune că promovarea pe internet l-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Pe Facebook există foarte multe grupuri, cu mii de persoane, care joacă fotbal în astfel de locații. Ne-am folosit de acest lucru. În acest moment, putem spune că am ajuns la un grad de ocupare de 100%. Când vorbim despre acest procent, ne referim la orele serii, deoarece oamenii nu obișnuiesc să vină în timpul zilei”, a transmis deținătorul terenului de fotbal pentru Adevărul.

Spațiul este rezervat în fiecare zi, în intervalul orar 18:00-24:00. Bărbatul susține că foarte mulți dintre clienți și-au făcut abonamente și vin săptămânal să joace fotbal. Costul este de 180 de lei pentru o oră.

ADVERTISEMENT

„Cei mai mulți clienți închiriază pentru două ore. Prețul nu este unul mare, vorbim de 180 de lei pentru o oră, în locația noastră. Este o afacere bună, investiția se atenuează în timp și apoi devine și profitabilă”, a adăugat acesta.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: