Life

Afacerea prin care Anamaria Prodan vrea să dea lovitura. Impresara are încredere în visul ei: „Cineva trebuie să-i ajute”

Cu ce afacerea vrea Anamaria Prodan să dea lovitura? Impresara a luat această decizie, spune ea, în sprijinul românilor.
22.08.2023 | 16:19
Afacerea prin care Anamaria Prodan vrea sa dea lovitura Impresara are incredere in visul ei Cineva trebuie sai ajute
Anamaria Prodan se pregătește să dea lovitura în afaceri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan se pregătește să dea o nouă lovitură în afaceri. Și-a deschis firmă de imobiliare și vinde case în Dubai, acolo unde tot mai multe vedete de la noi își achiziționează locuințe. Impresara dorește, astfel, să-i apere pe români de țepe.

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura cu o nouă afacere

În ultimii ani, interesul românilor pentru a cumpăra case în Dubai a crescut, unii fiind de părere că sunt chiar ieftine. Și vedetele care merg des în vacanță în Emirate s-au decis să-și achiziționeze locuințe. Este cazul Andreei Bălan, dar și al lui Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT

În cazul celei de-a doua, în schimb, înainte de a ajunge să aibă casa mult visată, a fost punctul de a fi victima unei escrocherii. Pentru a împiedica astfel de situații, Anamaria Prodan a s-a hotărât să intre pe piața imobiliară.

La rândul său, a locuit ani la rândul în Dubai. Deține mai multe proprietăți, deja, astfel că știe care este mersul lucrurilor. În consecință, nu a împiedicat-o nimic să-și extindă orizonturile când vine vorba de afaceri.

ADVERTISEMENT

În plus și sora ei, Anca, este agent imobiliar de lux în California, ceea ce înseamnă că are de la cine învăța. Chiar în aceste zile, Anamaria Prodan este în vizită în Statele Unite și poate primi câteva sfaturi prețioase.

„Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”

Anamaria Prodan a explicat că principalul său scop este să-i ajute pe români. „Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari.

ADVERTISEMENT

Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro. 

Impresara a menționat că în Dubai există mai multe legi, iar potențialii cumpărători nu trebuie să se lase păcăliți de escroci. E necesar, spune ea, să se cunoască toate stadiile de construcție și tot ce se întâmplă cu proiectul.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case. Iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!

(…) Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți. Căci în Emirate se poate rezolva totul. Iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământulu,i ca să fie păcăliți de toți neaveniții“, a completat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT