Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Afaceristul care a pus banii pe masă pentru cumpărarea FCSB a mers la rivalii de la Dinamo. Ce răspuns a primit din Ștefan cel Mare. Video exclusiv

Simion Apreutese a vrut să cumpere FCSB de la Gigi Becali, însă s-a reorientat către Dinamo. Noii acționari ai „câinilor” i-au dat deja răspunsul.
10.05.2023 | 13:40
Afaceristul care a pus banii pe masa pentru cumpararea FCSB a mers la rivalii de la Dinamo Ce raspuns a primit din Stefan cel Mare Video exclusiv
Afaceristul care a pus banii pe masă pentru cumpărarea FCSB a mers la rivalii de la Dinamo. Ce răspuns a primit din Ștefan cel Mare. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Simion Apreutese este omul de afaceri care a vrut să preia FCSB după anunțul de retragere al lui Gigi Becali, însă Bogdan Apostu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a negociat cu mai multe echipe.

Simion Apreutese a negociat preluarea lui Dinamo: „A vrut să cumpere și UTA”

Bogdan Apostu apropiat al lui Simion Apreutese a dezvăluit că omul de afaceri e foarte interesat să investească la Dinamo: „Îl cunosc bine pe Simi. Suntem prieteni pot să spun. Îi cunosc și familia. Am văzut acum că a negociat cu Dinamo. Să cumpere și Dinamo. El este sponsor la Steaua în Liga 2 și a vrut să cumpere și UTA”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Omul care sponsorizează și CSA Steaua are forța financiară să susțină un club de top din SuperLiga: „Nu știu de unde vine pasiunea asta a lui pentru fotbal. Nu era un mare pasionat de fotbal în trecut, dar probabil că a ajuns la un nivel din punct de vedere financiare care să-i poată permite să investească la o echipă importantă”, a mai spus impresarul.

Bogdan Apostu e de părere că Gigi Becali nu va renunța nici gând la FCSB: „Eu cred că domnul Becali nu va vinde niciodată. La el nu e vorba de bani și eu cred că FCSB e o jucărie prea importantă pentru dânsul și îl ține treaz din punct de vedere mental. Asta e mai important decât banii.

ADVERTISEMENT

Agentul îl cunoaște și patronul celor de la CFR Cluj: „Eu nu cred că nici că Neluța Varga se va retrage, și îl cunosc personal. Știu cât de pasionat este și cred că sunt cuvinte spuse la nervi, supărări de moment.

În spatele declarațiilor lui Gigi Becali ar fi de fapt doar o strategie: „Dar dacă mai avea nevoie de recunoaștere, e clar că FCSB-ul este tentantă pentru tot ceea ce înseamnă investitori și s-a demonstrat din nou. Șarmul dânsului atrage și FCSB e un brand important datorită dânsului. Nu cred că se va pune problema ca el să vândă, nu e un om sărac și nu depinde de banii ăștia”.

ADVERTISEMENT

Simion Apreutese, capabil să susțină un club ca FCSB? „Deține societăți importante”

Bogdan Apostu a fost un pic mirat de modul în care omul de afaceri din Arad încearcă să se implice în fotbal: „Nu știu câți bani are, că nu i-am văzut conturile, dar știu că deține societăți importante care din punct de vedere financiar i-ar permite să susțină o echipă de fotbal. Mi se pare un pic ciudată abordarea asta că a discutat cu 3-4 echipe”.

Simion Apreutese a renunțat la ideea de a cumpăra pachetul de acțiuni de la UTA: „Știu că își dorea o echipă cu suporteri. A încercat foarte mult la UTA, dar până la urmă nu s-a înțeles cu domnul Meszar. Am citit că a avut o întâlnire cu cei de la Dinamo zilele trecute, dar nu a fost acceptată propunerea lui”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT