Life

Afaceristul Dan Nicorescu, tâlhărit în propria casă. Ce a pățit milionarul cu cel mai exclusivist garaj din România

20.10.2020 | 17:47
Afaceristul Dan Nicorescu talharit in propria casa Ce a patit milionarul cu cel mai exclusivist garaj din Romania
ADVERTISEMENT

Milionarul Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani și originar din Târgovişte, a fost tâlhărit în propria vilă situată într-o zonă de lux din Nordul Bucureștiului, estimată la 4 milioane de euro. Nefericitul eveniment a fost anunțat chiar de către partenera afaceristului, care a sunat la 112.

Afaceristul este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Dan Nicorescu a fost acţionar la Banca Românească și a făcut avere din afaceri cu fier vechi. Ulterior, milionarul s-a extins și în zona imobiliară.

ADVERTISEMENT

Dan Nicorescu este  renumit pentru mașinile sale scumpe şi averea estimată la un miliard de euro. Mașinile sale costă mai mult de 2 milioane de euro, afaceristul având bolizi precum: Rolls Royce Phantom Coupe, Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Bentley Continental GT și deținând cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Afaceristul Dan Nicorescu, tâlhărit în propria casă. Ce a pățit milionarul cu cel mai exclusivist garaj din România

Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit, marţi, după ora prânzului, în propria casă aflată într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Poliția a fost alertată chiar de către iubita milionarului, care a apelat la 112. În urma incidentului, Nicorescu a primit ajutorul medicilor, după ce ar fi suferit un puseu de tensiune.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului  de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept” a fost comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.

Ulterior, vila renumitului afacerist a fost rapid împrejmuită de polițiști, ancheta aflându-se în plină desfășurare. Deși s-a speculat că Dan Nicorescu a fost agresat de tâlhari, se pare că acesta este acum în afara oricărui pericol, pagubele fiind preponderent materiale. Hoții au reușit să sustragă o sumă relativ mare de bani și au plecat și cu multe bijuterii.

ADVERTISEMENT

La casa milionarului a venit și fiul său, însă acesta nu a fost lăsat de oamenii legii să intre în curte, fiind nevoit să rămână în fața porții. Investigațiile nu s-au încheiat, iar vila afaceristului este păzită în continuare de Poliție, în timp ce Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliția Capitalei continuă cercetările pentru a afla cine sunt infractorii și ce s-a petrecut cu exactitate.

Dan Nicorescu este cunoscut drept românul cu cel mai exclusivist garaj și are o avere considerabilă, estimată la aproximativ un miliard de euro, avere pe care a început să o construiască încă de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani a ajuns deja la primul său milion de dolari.

ADVERTISEMENT