Sport

Africanii exultă după anunțul de la Fanatik SuperLiga. Vor să-i mai dea jucători lui Becali la FCSB

Mulțumit de prestațiile lui Siyabonga Ngezana, Gigi Becali vrea să mai aducă jucători africani. Presa din Africa de Sud este încântată de decizia patronului de la FCSB.
01.10.2023 | 22:40
Africanii exulta dupa anuntul de la Fanatik SuperLiga Vor sai mai dea jucatori lui Becali la FCSB
Mulțumit de prestațiile lui Siyabonga Ngezana, Gigi Becali vrea să mai aducă jucători africani. Presa din Africa de Sud este încântată de decizia patronului de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a trimis deja un om în Africa de Sud să găsească fotbaliști talentați pe care să-i transfere cât mai curând la vicecampioana României.

Sud-africanii încântați că Gigi Becali mai vrea jucători

”Ngezana şi Dawa? Extraordinar. N-ai văzut că nu îi lasă pe atacanţi să respire? Are Ngezana o iuţeală, ceva extraordinar. Am trimis pe cineva să caute numai ortodocşi sud-africani. Să facem o echipă FCSB numai de sud-africani ortodocşi. Numai sud-africani ortodocşi. Sunt foarte talentaţi”, este declarația lui Becali de la FANATIK SUPERLIGA  care a aprins spiritele.

ADVERTISEMENT

După afirmațiile lui Gigi Becali, jurnaliștii sud-africani au făcut marele anunț că și alți jucători pot face pasul spre FCSB într-o primă fază, ca o rampă de lansare către marile formații ale Europei.

”Siyabonga Ngezana a impresionat în primele luni petrecute în România, iar excentricul patron al FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că va transfera doar jucători sud-africani pentru a-și consolida echipa.

ADVERTISEMENT

Ngezana a marcat primul său gol la FCSB, iar Becali, care inițial a fost sceptic în privința abilităților fundașului, a vorbit despre calitățile acestuia și și-a dezvăluit dorința de a transfera și mai mulți jucători sud-africani pentru a-și consolida echipa”, a scris snl24.com.

Vulturar, trimisul lui Becali în Africa de Sud

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că și-a creat o echipă de scouting formată din patru sau cinci foști jucători. Agent FIFA, dar și apropiat al lui Gigi Becali, Florin Vulturar îi dă o mână de ajutor patronului de la FCSB, care și-a schimbat strategia, căutând jucători de valoare în străinătate.

ADVERTISEMENT

Responsabil și cu transferul lui Ngezana la FCSB, impresarul a dezvăluit că Mihai Stoica are ochi foarte buni la jucători. Impresarul a mărturisit că oficialul vicecampioanei reprezintă marele atu al ”roș-albaștrilor” din acest punct de vedere.

Florin Vulturar va pleca atât în Africa, cât și în anumite țări din America de Sud în căutarea de jucători cu valoare. ”Eu am patru băieți, acum probabil o să mai vină un fost jucător din Portugalia. Încercăm să facem o echipă bună în spate.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, toate echipele trebuie să aibă scouting. Tu faci scouting-ul, dar ajungi tot la impresar și președinte de club. Noi avem mai bune relații cu impresarii, cu cluburile decât și-o face orice club. E mult mai ușor așa”, a spus Vulturar.

ADVERTISEMENT