Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marea strategie a lui Gigi Becali începe! Florin Vulturar: “MM are ochi buni de tot! Împreună sunt șanse să aducem jucători de valoare”. Exclusiv

Agentul Florin Vulturar a explicat pe larg cum va arăta echipa de scouteri din spatele FCSB și de ce MM Stoica este un mare atu în aducerea de fotbaliști de clasă internațională.
23.09.2023 | 19:14
Marea strategie a lui Gigi Becali incepe Florin Vulturar MM are ochi buni de tot Impreuna sunt sanse sa aducem jucatori de valoare Exclusiv
Mihai Stoica va căuta, alături de Florin Vulturar, jucători de top pentru FCSB.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a schimbat strategia de transferuri la FCSB. Spre deosebire de anii precedenți, în care a adus în lotul roș-albaștrilor tineri jucători români, în acest sezon patronul vicecampioanei a trimis o întreagă echipă de scouting în Africa și America de Sud. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, reprezintă o piesă importantă în aducerea de jucători de calitate.

Florin Vulturar, colaborare cu Mihai Stoica pentru a aduce jucători de valoare la FCSB: „Are ochi buni de tot”

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că și-a creat o echipă de scouting formată din patru sau cinci foști jucători. Agent FIFA, dar și apropiat al lui Gigi Becali, Florin Vulturar îi dă o mână de ajutor patronului de la FCSB, care și-a schimbat strategia, căutând jucători de valoare în străinătate.

ADVERTISEMENT

Responsabil și cu transferul lui Ngezana la FCSB, Florin Vulturar a dezvăluit că Mihai Stoica are ochi foarte buni la jucători. Impresarul a mărturisit că oficialul vicecampioanei reprezintă marele atu al roș-albaștrilor din acest punct de vedere.

„Mai avem atu și pe Meme Stoica. Are ochi buni de tot la jucători. Dacă îi vedem noi și îi mai vede o dată Meme sunt șanse mari să fie un jucător de valoare. Nu o să putem să aducem jucători pe care orice echipă din vest poate plăti 5 milioane.

ADVERTISEMENT

Din 5, 6, 10 poate poți să împuști pe unul. Dacă dai de un jucător bun nu e simplu pentru că dai de impresari, dar dacă ajungi să aduci 2, 3, 4 jucători buni, atunci ieși în câștig”, a declarat Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a trimis o echipă întreagă prin lume pentru jucători de valoare: „E mult mai ușor așa”

La un moment dat, Gigi Becali a fost adeptul unei echipe pline de români la FCSB, însă pe fondul crizei din fotbalul românesc, finanțatorul și-a schimbat strategia și s-a reorientat către jucătorii din străinătate.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florin Vulturar va pleca atât în Africa, cât și în anumite țări din America de Sud în căutarea de jucători cu valoare. „Eu am patru băieți, acum probabil o să mai vină un fost jucător din Portugalia. Încercăm să facem o echipă bună din spate.

Într-adevăr, toate echipele trebuie să aibă scouting. Tu faci scouting-ul, dar ajungi tot la impresar și președinte de club. Noi avem mai bune relații cu impresarii, cu cluburile decât și-o face orice club. E mult mai ușor așa”, a mai spus Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar dă exemple din țările vecine: „Noi suntem chiar tâmpiți?”

În ultimii ani, Sheriff Tiraspol și Ferencvaros au impresionat în cupele europene, iar Florin Vulturar s-a folosit de acest exemplu. Deși jucătorii au salarii mai mici în comparație cu FCSB, campioanele din Moldova, respectiv Ungaria evoluează în grupele competițiilor europene.

„Hai să vă dau un exemplu. Sheriff Tiraspol. Unde joacă acum? Au salarii mai mici decât la FCSB! Nu o să aducem noi ce aduce Inter sau vreo echipă mare. Dar să ridici nivelul echipei sau al campionatului cu 2-3 tineri, poți să o faci.

Cum Ferencvaros a făcut asta în campionatul Ungariei, nu mai dau Sheriff exemplu, noi nu putem? Noi suntem chiar tâmpiți? Ngezana e un jucător slab? S-au plătit bani mai puțini decât pe mulți jucători din România”, a adăugat agentul FIFA.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Mihai Stoica, om de bază la FCSB pentru aducerea de jucători cu valoare

ADVERTISEMENT