News

Răzbunare teribilă din cauza unei idile interzise. Un tânăr i-a înjunghiat pe tatăl și fratele iubitei lui

Tragedie amoroasă într-un bar din Botoșani. Doi bărbați au fost la un pas de moarte, după ce au fost înjunghiați de iubitul unei tinere
22.02.2024 | 11:41
Razbunare teribila din cauza unei idile interzise Un tanar ia injunghiat pe tatal si fratele iubitei lui
Teroare într-un bar din Botoșani. O iubire interzisă i-a adus la un pas de moarte pe doi bărbați. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O poveste de iubire interzisă a fost sursa unui incident violent într-un local din Botoșani. Un tânăr i-a înjunghiat pe tatăl și fratele iubitei lui, după ce a intrat într-un conflict cu aceștia.

Dragoste însângerată la Botoșani

Evenimentul a avut loc într-un bar din localitatea Libertatea, județul Botoșani, în timp ce adolescentul de 16 ani se distra cu prietenii săi. Trei indivizi, inclusiv un adolescent, au fost implicați într-o altercație sângeroasă, după ce fratele unei tinere a surprins-o pe aceasta cu partenerul său, care era cu 18 ani mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Sora sa mai mică, în vârstă de 14 ani, a intrat în local împreună cu iubitul ei, în vârstă de 32 de ani. Scena a escaladat rapid într-un conflict fizic după ce fratele fetei l-a sunat tatăl său, care a intervenit imediat.

Furios, fratele a cerut ajutorul tatălui său, iar când a fost confruntat de tatăl și fratele minorei, partenerul fetei a fost cuprins de o furie oarbă. Abia intervenția forțelor de ordine a potolit conflictul.

ADVERTISEMENT

Astfel a izbucnit o bătaie între cei trei bărbați. Într-un moment tensionat, partenerul mai în vârstă a scos un cuțit și l-a folosit fără ezitare asupra tatălui și fratelui tinerei. Martorii au încercat să intervină pentru a-l opri, dar fără succes, fiind și ei răniți.

Agresorul a fost reținut

Agresorul a fost reținut de forțele de poliție, iar victimele, care au suferit leziuni grave, au fost stabilizate la fața locului. Bărbatul de 32 de ani este acum cercetat penal pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții IPJ Botoşani au transmis că oamenii legii au fost sunați miercuri, 21 februarie, prin numărul unic de urgență 112, despre conflictul de pe terasa unui bar, din comuna Călăraşi.

Echipele de salvare s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a pune capăt scandalului. Cercetările continuă pentru ca polițiștii să stabilească cu exactitate care au fost împrejurările acestei tragedii.

ADVERTISEMENT

„În jurul orei 19:30, între cinci persoane aflate pe terasa barului a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia doi bărbaţi, de 32 şi 48 de ani ar fi lovit victimele, în vârstă de 21, 15 şi 45 de ani şi ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înţepător acestora, provocându-le leziuni fizice care au necesitat transportul la o unitate spitalicească”, au precizat poliţiştii.

ADVERTISEMENT
Tags: