Life

Agresiunea la care a fost supusă Simona Gherghe: “M-a lovit cu pumnul”. Prezentatoarea TV de la Antenă a dezvăluit un episod neștiut din copilăria ei

Agresiunea suferită de Simona Gherghe în copilărie. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut dezvăluiri triste despre chinul prin care a trecut.
06.06.2023 | 14:45
Agresiunea la care a fost supusa Simona Gherghe Ma lovit cu pumnul Prezentatoarea TV de la Antena a dezvaluit un episod nestiut din copilaria ei
La ce agresiune a fost supusă Simona Gherghe în copilărie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a vorbit despre agresiunea la care a fost supusă în copilărie, atunci când își dorea să urmeze o carieră sportivă. Prezentatoarea de televiziune a trecut prin momente grele.

Agresiunea la care a fost supusă Simona Gherghe în copilărie. Prezentatoarea TV, dezvăluiri crunte

Prezentatoarea de la Mireasa nu și-a dorit întotdeauna o carieră în televiziune. Puțini știu că, în perioada copilăriei, Simona Gherghe a vrut să devină gimnastă și să ajungă la performanțele Nadiei Comăneci.

ADVERTISEMENT

Părinții vedetei au înscris-o la o clasă specială de gimnastică, așa că se antrena zilnic. La prima oră de balet, profesorul a vrut să verifice aptitudinile elevelor, așa că le-a cerut să facă șpagatul.

Din păcate, Simonei Gherghe nu i-a ieșit, așa că a încercat într-un alt mod. Profesorul a fost nemulțumit de vedetă, așa că a lovit-o cu pumnul în spate. Prezentatoarea TV își aduce aminte și acum de groaza prin care a trecut în acele momente.

ADVERTISEMENT

“Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia. În jocurile noastre, noi, fetele ne băteam pentru rolul ei. Iar când am împlinit vârsta de școală, părinții mei, martori ai acestei pasiuni, m-au dat la o clasă specială de gimnastică.

Asta însemna antrenamente zilnice. Si, în fiecare dimineață, de la 8 la 9, balet. Și prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, si balerina, doamna Balog. (Interesant, acum îmi dau seama că așa le-am zis dintotdeauna: domnul și doamna, într-o epocă în care toți erau tovarăși…).

ADVERTISEMENT

Era prima întâlnire și, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus sa facem șpagatul. Nu mi-a ieșit așa cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace.

Profesorul Radu m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum pe șira spinării”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1 pe rețelele sociale, notează viva.ro

ADVERTISEMENT

Cât a durat chinul prezentatoarei TV

Simona Gherghe nu le-a spus părinților despre chinul pe care îl îndura la fiecare antrenament. Timp de doi ani, vedeta a suferit foarte mult din cauza antrenorului, iar la un moment dat a realizat că nu își va continua cariera în gimnastică.

“Tot ce-a urmat a fost un coșmar. Simpla prezență în sală a acelui om mă paraliza. Și nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică. Într-o zi, de frică, am făcut spasmul plânsului.

M-am prăbușit, horcăind sufocată, pe o saltea.  Sala avea un balcon, de unde domnul Radu supraveghea antrenamentele. Ca să-mi treacă, mi-a aruncat de acolo, de sus, un cubuleț de ciocolată.

Cam cum arunci unui câine care nu se mai oprește din schelălăit un colț de pâine. Am știut, atunci, că n-o să fiu niciodată Nadia. Chinul copilăriei mele a durat vreo doi ani”, a continuat prezentatoarea TV.

Într-o zi, Simona Gherghe a venit acasă cu picioarele vinete, după ce profesoara de balet a bătut-o. După ce au văzut-o în acest fel, părinții nu au mai lăsat-o pe vedetă să mai meargă la antrenamente.

“Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele vinete. Profesoara de balet, doamna Balog, o unguroaică a cărei singură plăcere era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu știu ce mișcare… Părinții nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente. Așa mi-am încheiat cariera sportivă.

Am o singură amintire palpabilă, de atunci. Un articol, în Flacăra Iașului, de prin 84, în care eram menționată ca rezervă a lotului județean de gimnastică ritmică. A fost, de altfel, și cea mai mare performanță”, a mai scris vedeta de la Antena 1.

Atunci când a debutat în televiziune, Simona Gherghe avea doar 23 de ani. A plecat din orașul ei natal, Iași, apoi a venit de la București pentru a urma o carieră în televiziune.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”