Life

Simona Gherghe, dezvăluiri despre greutățile sale ca mamă: ”Realitatea m-a lovit în plin”

Simona Gherghe a făcut destăinuiri despre rolul de mamă. Prin ce greutăți a trecut prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, de pe Antena 1.
31.05.2023 | 11:11
Simona Gherghe dezvaluiri despre greutatile sale ca mama Realitatea ma lovit in plin
Simona Gherghe are doi copii, Ana și Vlad. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este la cei 45 de ani mamă a doi copii, o fetiță, pe nume Ana, și un băiat pe nume Vlad. Într-o postare de pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la Antena 1 a făcut mărturisiri despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în creșterea celor mici.

Ce dificultăți a întâmpinat Simona Gherghe ca mamă

”Realitatea m-a lovit în plin”, a precizat moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, pe pagina sa de facebook, făcând referire la prima oară când a născut. Sentimente străine au încercat-o atunci și, deși era înconjurată de cei dragi, Simona Gherghe a dezvăluit că se simțea singură.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a rememorat clipa când s-a întors din spital, acasă, cu primul ei copil, Ana. Cu toate că înainte de naștere a citit multe cărți despre rolul de mamă, atunci când a avut de a face cu realitatea, situația părea că a căpătat o turnură.

Simona Gherghe și-a amintit de frica pe care a trăit-o, de epuizarea peste măsură, din cauza somnului insuficient, dar și de faptul că fiica sa adormea doar în brațe. La un moment dat, prezentatoarea a recunoscut că avea senzația că nu-și mai are umerii.

ADVERTISEMENT

”Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e că un tunel. Așadar, întuneric.

Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa că primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizică (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casă și cu Răzvan, și cu mama.

ADVERTISEMENT

În poză, eram cu Ana în brațe, cred că avea o luna și ceva, doar așa adormea, la un moment dat, nici nu-mi mai simțeam umerii…”, a scris Simona Gherghe, pe conturile sale de socializare, publicând și o fotografie cu fetița sa, când era bebeluș.

Simona Gherghe a născut la 41 de ani

Simona Gherghe face parte din categoria femeilor care au adus copii pe lume fiind trecute de 40 de ani, o vârstă riscantă. După ce a născut-o pe Ana la 39 de ani, la 41 de ani, vedeta și-a strâns în brațe al doilea copil, fiul său Vlad.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 se bucură de cei doi copii ai săi, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. Acesta a fost cândva jurnalist, dar s-a retras din domeniu în favoarea politicii. În prezent, bărbatul are funcția de consultant politic.

ADVERTISEMENT