Fotbal intern

Ahmed Bani, ”Perla” lui Dusan Uhrin, interviu în FANATIK: ”Niciodată la Steaua! Am fost, sunt și voi muri câine”. Colegii îi spun noul Dan Nistor. VIDEO EXCLUSIV

20.01.2020 | 13:23
Ahmed Bani Perla lui Dusan Uhrin interviu in FANATIK Niciodata la Steaua Am fost sunt si voi muri caine Colegii ii spun noul Dan Nistor VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

”Perla” lui Dusan Uhrin a acordat primul său interviu din cariera de jucător pentru FANATIK.RO. Fotbalistul de 17 ani care a impresionat în meciuri și la antrenamentele din Spania pe toți oamenii prezenți pe Costa del Sol, a explicat ce înseamnă Dinamo pentru el, cum s-a adaptat la echipa mare și de ce colegii îl strigă noul Dan Nistor din echipă. Mijlocașul stânga de 1,74 m a fost lăudat de Dusan Uhrin după primul meci amical cu Dynamo Dresda.

Ahmed Bani, ”Perla” lui Dusan Uhrin, interviu în FANATIK: “Jucătorul meu preferat e Dan Nistor”

VEZI VIDEO INTERVIUL CU AHMED BANI: 

Bani

Ahmed Bani

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 20. Januar 2020

Ai impresionat la primele două meciuri amicale. Dusan Uhrin chiar a spus că ai fost perfect în primul. Care e secretul tău?

ADVERTISEMENT

– Îi mulțumesc domnului Dusan Uhrin că mi-a acordat încredere. A fost un meci normal și am fost tare fericit că am jucat. Îi mulțumesc dânsului.

Băieții îți tot spun că vei fi noul Dan Nistor…

– Nu știu dacă voi fi noul Dan Nistor, mai am mult de muncit, vom vedea. Am încercat să fur de la toți jucătorii care sunt la echipa mare, fiind jucători foarte buni. De la el îmi plăcea cel mai mult viziunea jocului. Pot spune că o am și eu.

ADVERTISEMENT

Care este jucătorul tău preferat din România?

– Dan Nistor. A fost cu noi, știu ce poate face și să zicem că el e jucătorul meu preferat.

Și din străinătate?

– Mesut Ozil.

“Unchiul meu m-a dus pentru prima dată la fotbal, la 6 ani”

Cât de mult ai muncit ca să ajungi aici?

– Destul de mult, fără sacrificii nu poți să ajungi la cel mai înalt nivel. Părinții au fost aproape de mine, e normal să mă ajute, le sunt recunoscător că m-au susținut să-mi îndeplinesc acest vis. Am jucat la Dinamo, dar am început fotbalul la Pro Luceafărul, academia lui nea Marcel Pigulea.

Crezi că Dinamo mai are șanse să ajungă în play-off?

– Cum să nu? Atâta timp cât sunt matematic șanse noi trebuie să credem în ele. Eu cred în miracole. Nu știu dacă eu voi juca. Dar dacă voi munci și mă voi antrena bine poate voi și juca. Nu știu în locul cui, dar important e ca noi să jucăm bine ca echipă, să câștigăm, și atunci când intru pe teren să-mi fac bine treaba.

ADVERTISEMENT

Care e povestea ta în fotbal?

– Unchiul meu m-a dus pentru prima dată la fotbal, la 6 ani și îi sunt recunoscător. I-a plăcut lui de mine, știa că mă jucam tot timpul cu mingea și a zis să încercăm. Dacă e să fie, bine, dacă nu, nu. Și el a fost jucător și a vrut să-i fiu eu urmaș.

“Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne şi voi muri câine”

Sunt mulți jucători care după ce confirmă la Dinamo, ajung să aibă oferte de la FCSB. Tu ce ai face?

ADVERTISEMENT

– Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine și voi muri câine. Niciodată n-o să merg la Steaua. (n.r. intervine Straton: Noul Nicolae Mitea de la Dinamo)

Toți colegii te încurajează, vorbesc frumos despre tine. Cum te-ai acomodat la echipa mare?

– Le mulțumesc, sunt aproape de mine și le mulțumesc mult. M-au întrebat la început de unde sunt, a fost bine, sunt oameni minunați.

Ai un mesaj pentru fanii dinamoviști?

– Să vină să ne susțină la stadion. Sunt minunați. Avem niște fani incredibili și vreau să-i văd la stadion. Ei dau bani de la ei ca să susțină Dinamo și asta spune totul. Având pasiunea asta pentru clubul ăsta minunat, de tradiție. Și eu m-aș înscrie în acest program, doar sunt cu Dinamo de mic, fan înfocat!

  • 17 ani are Ahmed Bani Mustafa
  • 50.000 de euro este cota de piaţă a jucătorului pe site-ul transfermarkt

 

 

ADVERTISEMENT