News

Ai cont și card la Raiffeisen Bank? Poți să primești 500 de lei gratuit, dacă îndeplinești niște condiții simple. Anunț important pentru clienți

Anunț important pentru cei care își deschid cont și card la Raiffeisen Bank. Condițiile pentru a primi 500 de lei gratuit.
28.11.2023 | 07:29
Ai cont si card la Raiffeisen Bank Poti sa primesti 500 de lei gratuit daca indeplinesti niste conditii simple Anunt important pentru clienti
Raiffeisen Bank oferă 500 de lei pentru clienții noi. Condițiile pentru ca cetățenii să primească banii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Raiffeisen Bank face un anunț extrem de important pentru români: cum pot obține aceștia gratuit și garantat suma de 500 de lei. Pașii sunt extrem de simpli, însă există o condiție fundamentală pentru a lua banii.

Raiffeisen Bank oferă 500 de lei pentru clienții noi. Condițiile pentru ca cetățenii să primească banii

Deții cont sau un card la Raiffeisen Bank? Reprezentanții acestei bănci vin cu o nouă ofertă atractivă pentru toți clienții. În următoarea perioadă, una care coincide cu intrarea în luna cadourilor, are loc o ofertă promoțională de neratat.

ADVERTISEMENT

Una dintre principalele instituții financiare din România la ora actuală oferă gratuit, în mod garantat, suma de 500 de lei. Banii îi vor primi cei care se hotărăsc să devină clienții băncii.

Într-un anunț postat pe site-ul oficial, Raiffeisen Bank explică faptul că românii care optează pentru un card Mastercard au posibilitatea de a primi garantat suma de 500 de lei.

ADVERTISEMENT

Există și o condiție importantă pentru a intra în posesia banilor. Cetățenii trebuie să se numere printre primii care profita de aceasta promoție specială, care e în vigoare până la data de 22 decembrie 2023, conform regulamentului în baza căruia se desfășoară campania.

Devino client Raiffeisen și primești 500 de lei garantat, dacă te numeri printre primii 100 de clienți noi cu card Mastercard din fiecare săptămână, până pe 22.12.2023”, informează banca austriacă.

ADVERTISEMENT

Românii care ratează clasarea în ”top 100” noi clienți săptămânal nu trebuie să-și piardă speranța. Ei mai au șanse să câștige unul dintre cele 300 de premii de câte 500 lei. Totul prin tragere la sorți. Banca mai anunță că plata premiilor se va efectua direct în contul câștigătorilor, în perioada 25 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024.

Raiffeisen Bank, ofertă similară pentru români și luna trecută

Reamintim că, în urmă cu doar o lună, Raiffeisen Bank lansa o promoție prin care clienții noi puteau primi 50% cashback (până la 200 lei) pentru tranzacțiile online și utilizarea funcționalității unice ”Pay&Rate”. Și atunci, promoția era limitată. Ea viza primii 2.000 de clienți care își deschideau contul până la 30 noiembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune mâna pe ofertă, clientul trebuia să-și deschidă un cont curent pentru prima dată prin aplicația Raiffeisen Digital Bank în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2023. Apoi, el trebuia să utilizeze cardul virtual pentru minimum trei cumpărături online. Contul este gratuit, iar deschiderea acestuia nu durează mai mult de zece minute.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi