Life

Ai cont și card la Revolut? Poți să primești 875 de lei gratuit, dacă îndeplinești niște condiții simple. Anunț importat pentru toți clienții

Ai cont și card la Revolut? Poți să primești 875 de lei gratuit, dacă îndeplinești anumite condiții extrem de simple. Despre ce e vorba?
12.11.2023 | 10:00
Ai cont si card la Revolut Poti sa primesti 875 de lei gratuit daca indeplinesti niste conditii simple Anunt importat pentru toti clientii
Cum primești 875 de lei gratuit dacă ai card la Revolut. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ai cont și card la Revolut? Ai șansa să primești 875 de lei gratuit, dacă îndeplinești anumite condiții simple. Cum poți face rost de această sumă de bani? Orice client se poate bucura de un astfel de avantaj.

Cum primești 875 de lei gratuit dacă ai card la Revolut

Dacă ai cont sau card la Revolut e bine să știi că poți să primești 875 lei în mod gratuit. Nu trebuie să faci nimic fizic, ci doar să recomanzi aplicația bancară altor persoane.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Revolut, orice client are șansa să primească 175 de lei pentru fiecare prieten recomandat. Astfel, dacă recomanzi cinci prieteni, te bucuri de 875 de lei în mod gratuit.

Trebuie menționat faptul că numărul de recompense este limitat la doar 5 prieteni. De asemenea, oferta e valabilă până la data de 14 noiembrie 2023, conform anunțului făcut de bancă.

ADVERTISEMENT

Există niște condiții însă pentru a putea primi bani. Mai exact, prietenii cărora le-ai recomandat aplicația Revolut, trebuie la rândul lor să urmeze niște pași importanți, iar tu o să fii răsplătit.

Ce reguli trebuie să respecte prietenii tăi

Primul pas este ca prietenii tăi să se înscrie cu link-ul venit de la tine. Pe acesta îl soliciți accesând în aplicație secțiunea ”invită prieteni”. Următorul pas este ca prietenii tăi să adauge bani în contul Revolut.

ADVERTISEMENT

Noul cont poate fi asociat cu un alt cont bancar. Astfel, e foarte simplu să fie adăugați bani în el. O altă condiție astfel încât să primești suma respectivă este ca prietenii tăi să își comande un card fizic. De asemenea, ei pot să cheltuiască deja bani dacă își asociază cardul virtual la portofelul de pe telefon.

Astfel, nu va mai fi nevoie să aștepte până când cardul fizic ajunge la ei. O altă regulă pentru cei invitați pe Revolut este să efectueze trei achiziții în valoare de cel puțin 15 lei. Fie că este utilizat cardul fizic, sau cel virtual, e nevoie de cele trei achiziții.

ADVERTISEMENT

Revolut informează însă că tranzacțiile pentru jocurile de noroc nu sunt luate în calcul. Dacă cei cinci prieteni ai tăi urmează pașii de mai sus, atunci tu primești 875 de lei în mod gratuit. Dacă doar o parte dintre ei respectă regulamentul însă, primești 175 de lei pentru fiecare persoană în parte.

ADVERTISEMENT