News

Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului pentru toți clienții. Ce trebuie să faci până pe 28 ianuarie

Anunț important pentru cei care au contract la Hidroelectrica. Ce trebuie să facă toți clienții companiei până pe 28 ianuarie
23.01.2024 | 21:39
Ai contract la Hidroelectrica Anuntul momentului pentru toti clientii Ce trebuie sa faci pana pe 28 ianuarie
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului. colaj Fanatik/ Foto Facebook Hidroelectrica
ADVERTISEMENT

Ai contract la Hidroelectrica? Reprezentanții celui mai mare producător de energie din România au făcut un anunț de interes pentru clienți. Începând de miercuri, 24 ianuarie, consumatorii pot face citirea indexului.

Ce trebuie să faci dacă ai contract la Hidroelectrica. Anunț de interes

Cea mai mare companie de energie a statului transmite când se poate comunica indexul autocitit. Transmiterea lui se poate face în următoarele cinci zile, în perioada 24 ianuarie- 28 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Hidroelectrica amintește că transmiterea indexului autocitit al lunii ianuarie se poate face la numărul de telefon 0800.800.359, în mod gratuit. Dacă au nevoie de informații suplimentare, clienții pot apela serviciul Call Center, la numărul 021.9834.

„Începând de mâine poți comunica indexul pentru locurile tale de consum. Indexul autocitit se transmite în perioada 24 – 28 ianuarie, prin telefon 0800 800 359 (apel gratuit), online prin portalul client, rubrica autocitire sau utilizând aplicația mobilă iHidro”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT

Clienții sunt informați că a început și emiterea facturilor pe ultima lună a anului 2023. Amintim că Hidroelectrica a lansat, anul trecut, aplicația iHidro, care este disponibilă în Google Play și App Store.

Cum poate fi utilizată aplicația iHidro

Cei care instalează aplicația iHidro pot avea acces la o serie de servicii. Pe lângă faptul că au posibilitatea de a-și plăti facturile rapid sau de a transmite indexul, consumatorii pot obține informații importante.

ADVERTISEMENT

De exemplu, clienții au acces la istoricul plăților, istoricul consumului și pot obține informații despre încheierea contractelor de furnizare. Aplicația iHidro a fost lansată la începutul lui octombrie 2023.

Este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, însă are și o versiune pentru desktop. Reprezentanții companiei spuneau, la momentul respectiv, că aplicația reprezintă „un instrument informatic inovator”.

ADVERTISEMENT

„Un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator”, comunica cel mai mare producător de energie din România.

 

 

ADVERTISEMENT