News

Ai contract la Hidroelectrica? E anunțul momentului pentru clienți. Are legătură cu factura de energie electrică, ce trebuie să faci

Hidroelectrica vine cu anunțul momentului pentru clienții săi, cei peste 600.000 de români. Acesta e legat de factura de energie electrică.
01.10.2023 | 10:01
Ai contract la Hidroelectrica E anuntul momentului pentru clienti Are legatura cu factura de energie electrica ce trebuie sa faci
Hidroelectrica, anunț important pentru clienți. Sursa foto: hepta.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, face un anunț important pentru clienți. Societatea vine cu o ofertă extrem de atractivă pe piața energetică.

Hidroelectrica, anunț important pentru clienți

An extrem de încărcat pentru compania de stat Hidroelectrica. În iunie, cel mai mare producător de energie electrică din România a anunţat oficial intenţia de listare la Bursa de Valori Bucureşti. Evenimentul s-a concretizat în iulie.

ADVERTISEMENT

Acum, în toamnă, societatea de anunță oferta ”Viitor Verde” pentru clienți casnici. Cetățenii se pot bucura de 100% energie verde și un preț mereu avantajos în comparație cu cel al altor furnizori.

Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A. (denumită în continuare Hidroelectrica), îți propune să beneficiezi de avantajele ofertei Viitor Varde prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piața liberă”, se arată pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT

Dar ce conține această ofertă și care sunt avantajele de care pot profita clienții? Ei bine, Hidroelectrica enumeră ce conține această ofertă intitulată ”Viitor Verde”.

În primul rând, e vorba de energie verde, un lucru pe care mulți îl caută în această perioadă în care prețurile la încălzire au explodat. Societatea mai vine în ajutorul clienților săi cu un termen de plată relaxat: ”45 zile de la emiterea facturii”. Apoi, comunicarea și transmiterea sigură a documentelor către clienți se va desfășura prin mijloace online;

ADVERTISEMENT

Un alt avantaj este reprezentat de accesibilitatea deplină: ”Furnizăm energie electrică în orice locație din România”, dau asigurări cei de la compania de stat în domeniu.

Hidroelectrica mai vorbește de ”corectitudine 100%”. Compania spune că pentru toți cetățenii va exista garanția că ”NU există tarife ascunse în contractul de furnizare”.

ADVERTISEMENT

Oferta mai conține:

  • Posibilitatea de a introduce indexul autocitit, de a consulta informațiile despre facturi și de a transmite diverse solicitări prin intermediul portalului pus la dispoziție (https://client.hidroelectrica.ro/contractare) precum și telefonic, prin intermediul serviciului de Call Center la numerele de telefon 021 9834, 021 9861
  • Facilitarea relației cu operatorul de rețea în baza mandatului acordat;
  • Consultanță în domeniul furnizării energiei electrice.

E important de precizat că oferta este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 – 30.06.2023, se mai arată pe site-ul companiei. Tot aici puteți afla care sunt documentele necesare pentru încheierea contractelor și pașii de urmat.

ADVERTISEMENT