Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ai o relație proastă cu Ianis Hagi?” Stoichiță a dat cărțile pe față

Mihai Stoichiţă a dat cărţile pe faţă după ce Ianis Hagi i-a reproşat în direct o declaraţie făcută la FANATIK SUPERLIGA. Directorul tehnic al FRF a lămurit situaţia.
13.09.2023 | 12:31
Ai o relatie proasta cu Ianis Hagi Stoichita a dat cartile pe fata
„Ai o relație proastă cu Ianis Hagi?” Stoichiță a dat cărțile pe față. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după România – Kosovo 2-0, Ianis Hagi i-a reproşat lui Mihai Stoichiţă declaraţiile de la FANATIK SUPERLIGA în care directorul tehnic al FRF spunea că fotbalistul lui Alaves trebuie protejat după accidentare.

„Ai o relație proastă cu Ianis Hagi?” Stoichiță a dat cărțile pe față

Mihai Stoichiţă a lămurit situaţia cu Ianis Hagi la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, spunând că nu este deranjat de ieşirea mijlocaşului ofensiv, iar la următoarea acţiune a echipei naţionale va purta o discuţie cu fotbalistul:

ADVERTISEMENT

“Nu i-a căşunat pe mine. Este un subiect care trebuie rezolvat între noi. Nu am vorbit cu el după meci. Am o relaţie foarte bună cu Ianis Hagi. Care e problema că a fost deranjat? Nu contează.

Probabil că a înţeles greşit ce am spus eu. Dar treaba se va rezolva când ne vom întâlni la următoarea acţiune. Nu avem ceva de lămurit, când ne vom vedea, o să vorbim.

ADVERTISEMENT

“Este normal să îşi dea cu părerea de anumite lucruri. Cum să mă supăr pe Ianis?”

Ce clinciuri să am cu Ianis Hagi? Acum trei luni de zile am spus în emisiune că va fi o piesă de bază la naţionala României. Şi uite că s-a adeverit. Era în tensiune. Nu e vorba de respect.

Este normal să îşi dea cu părerea de anumite lucruri. Cum să mă supăr pe Ianis? Să mă supăr pe un om care ne-a ajutat atât de mult de-a lungul vremii şi la tineret şi la naţionala mare? Ar fi motive ridicole.

ADVERTISEMENT

Nu credeţi că starea asta de tensiune şi de emotivitate… În alte vremuri nu exista presiunea asta a presei, atâtea opinii divergente. Am ajuns la alt nivel al mass-media”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

Ianis Hagi: “Nea Stoichiță a spus că încă îmi revin după accidentare, ceea ce e o declarație total neinspirată”

Ianis Hagi s-a arătat deranjat după meci de faptul că lumea încă vorbeşte de accidentarea la ligamentele încrucişate care l-a ţinut departe de gazon pentru un an de zile:

ADVERTISEMENT

“Ştiu că multă lume vorbește destul de neinspirat despre accidentarea mea. Au trecut 9 luni de la prima accidentare! Și nea Stoichiță a spus că încă îmi revin după accidentare, ceea ce e o declarație total neinspirată.

Îl respect pe nea Stoichiță foarte mult, mai ales că e din interiorul FRF. Ar trebui să cunoască lucrurile astea. V-am spus, accidentarea a fost acum 10 luni, a trecut foarte mult timp, sunt jucător pregătit 100%. Am avut un cantonament, am sezonul ăsta 9 meciuri jucate, cu tot cu amicale”, a spus Ianis Hagi.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mihai Stoichiţă, despre situaţia cu Ianis Hagi

ADVERTISEMENT
Tags: