Life

Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, implicată într-un accident rutier grav. În ce stare se află

Aida Parascan de la Masterchef, victima unei coliziuni cu mașina. Care este starea de sănătate a fostei concurente de la Pro TV.
11.05.2023 | 15:18
Aida Parascan castigatoarea Masterchef implicata intrun accident rutier grav In ce stare se afla
Aida Parascan de la Materchef, victima unei coliziuni cu mașina. Care este starea de sănătate a fostei concurente de la Pro TV. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului culinar Masterchef a fost implicată într-un accident rutier grav în urmă cu câteva ore. În ce stare se află vedeta și cum a avut loc evenimentul care putea să o coste viața.

Aida Parascan de la Masterchef, victima unei coliziuni cu mașina. Care este starea de sănătate a fostei concurente de la Pro TV

Aida Parascan de la Masterchef a fost victima unei coliziuni cu mașina, în timp ce se deplasa spre Bacău cu o prietenă. Din păcate, aproape de intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti amica sa a pierdut controlul volanului după ce i-a făcut loc unui TIR să o depășească.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care a intrat cu autoturismul marca Logan în șanț. Autovehiculul s-a rostogolit de 3 ori, fosta concurentă de la Pro TV mărturisind că a fost la un pas de moarte. Centura a fost cea care i-a salvat viața.

„Acum 2 ore aş fi putut să-mi pierd viaţa, dacă nu aveam centura de siguranţă! Mulţumesc lui Dumnezeu pentru viaţă! Şi DA, ne vedem la Bacău. A fost salvată mare parte din munca mea.

ADVERTISEMENT

Duminică, deşi cu câteva zgârieturi, voi tine conferinţa!”, a scris Aida Parascan pe pagina de Facebook. Femeia din Buzău a distribuit și două imagini cu mașina prietenei sale care a fost făcută praf, e daună totală.

Din fericire, fosta concurentă a show-ului culinar și amica sa s-au ales cu răni superficiale și nu au avut nevoie de internare în spital. Mașina a sărit pur și simplu peste un gard de pe marginea drumului care a rămas intact.

ADVERTISEMENT

Cele două au fost preluate de un bărbat care se îndrepta spre același Festival, doar că pe o altă rută. Acesta a rămas uimit când a văzut în ce stare se află autoturismul, dar se bucură că prietenele sale sunt bine.

Aida Parascan, în stare de șoc după accidentul suferit

Aida Parascan a fost contactată ulterior de jurnaliștii de la click.ro cărora le-a mărturisit că este încă în stare de șoc. Câștigătoarea de la Masterchef și amica sa se îndreptau spre Bacău pentru a lua parte la o conferință de spiritualitate.

ADVERTISEMENT

„Într-un moment negru, prietena mea s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea.

Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente”, a spus Aida Parascan, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT