Sport

Aioani s-a îndrăgostit de Rapid după doar un meci: “Cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului”

Marian Aioani a debutat cu dreptul la Rapid. Fostul portar al celor de la Farul a ieșit învingător din derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.
28.01.2024 | 17:45
Aioani sa indragostit de Rapid dupa doar un meci Cea mai frumoasa seara dupa castigarea campionatului
Marian Aioani a debutat cu o victorie in tricoul Rapidului. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Într-un derby plin de emoții, Rapid a reușit să învingă Dinamo cu scorul de 2-1 pe Arena Națională, în etapa a 23-a a SuperLigii României. Această victorie a consolidat poziția echipei Rapid pe locul doi în clasamentul competiției, acumulând 39 de puncte în cele 23 de etape desfășurate.

Marian Aioani a debutat pentru Rapid

Rapid are șansa să termine etapa pe poziția secundă dacă CFR nu reușește o victorie contra celor de la Voluntari. Rapid a bifat, de asemenea, debutul lui Marian Aioani, proaspăt transferat de la Farul contra sumei de 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuros că am câștigat și că reușim să sărbătorim împreună. Suporterii își doreau foarte mult pentru că este un derby, importante erau cele 3 puncte, mă bucur că le-am adus acasă. Am avut emoții puțin, la început. Sunt foarte frumoși suporterii, e prima dată când interacționez cu ei. 

E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului cu Farul. Da, pot spune asta. Ne-au motivat imaginile văzute la pauză. Am făcut o repriză secundă mai bună. Acasă va fi foarte greu să ne învingă cineva”, a declarat  Marian Aioani.

ADVERTISEMENT

Rapid are 6 puncte din 6 posibile în 2024

Meciul a fost marcat de o prezență impresionantă a suporterilor, cu peste 3.000 de fani în tribune, atât pe Arena Națională, cât și în Giulești, unde entuziasmul a fost la cote înalte. Chiar dacă Dinamo a controlat o bună parte a meciului și a reușit să deschidă scorul prin golul lui Abdallah, Rapid a revenit cu determinare.

Momentul cheie a fost inițiat de El Sawy, o surpriză pregătită de antrenorul Bergodi, care a reușit să penetreze întreaga apărare a lui Dinamo și să ofere o pasă decisivă către Papeau. Francezul nu a stat pe gânduri și a reușit deschiderea scorului.

ADVERTISEMENT

Golul francezului a fost marcat printr-o execuție fină, însă Dinamo a revenit imediat în joc. Abdallah a surprins pe toată lumea cu o altă execuție de excepție care a restabilit egalitatea în derby chiar înainte de pauză.

Partea secundă a meciului a adus și golul victoriei pentru Rapid, cu Burmaz marcând în minutul 90, după o fază încâlcită. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cristiano Bergodi a bifat 6 puncte din 6 posibile în acest început de an.

ADVERTISEMENT

Pentru Marian Aioani, acesta a fost primul meci în tricoul Rapidului. După câștigarea titlului sezonul trecut alături de Farul, Aioani vede debutul său la Rapid al 2-lea cel mai emoționant moment al carierei. Marian Aioani a fost adus în Giulești pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan, transferat la Atletico Madrid.

Aioani a debutat cu dreptul pentru Rapid

 

ADVERTISEMENT