Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Va fi al treilea portar”. Verdictul pe care l-a dat Florin Manea despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Florin Manea e convins că Horațiu Moldovan nu va avea șanse să joace prea mult la Atletico Madrid. Declarațiile impresarului.
25.01.2024 | 19:57
Va fi al treilea portar Verdictul pe care la dat Florin Manea despre transferul lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și Radu Drăgușin la Tottenham sunt cele mai răsunătoare transferuri ale unor jucători români în ultimii ani. Florin Manea nu e însă deloc entuziasmat de faptul că portarul Rapidului a ajuns la una dintre cele mai puternice echipe din Spania.

Florin Manea nu îi dă nicio șansă lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Îl ia să fie al treilea portar”

Florin Manea crede că Atletico Madrid a văzut o oportunitate în aducerea lui Horațiu Moldovan, însă are șanse reduse să fie titular: „Sincer, la sumele care se dau, eu știu de ce îl ia Atletico. Îl ia să fie al treilea portar. Pentru că au Oblak, au naționala Croației al doilea și el al treilea”.

ADVERTISEMENT

Impresarul e convins însă că portarul naționalei României n-are nicio șansă în fața lui Jan Oblak și Ivo Grbic: „E bun pentru Horațiu Moldovan. E un club imens Atletico Madrid, dar e un transfer la modul:  ‘Căutați mă și voi pe cineva ieftin să fie al treilea’. 

La 800.000 de sumă de transfer… Oblak are 20 de milioane de euro salariu brut. Moldovan o să aibă 800.000. Dar pentru el e bine pentru că intră într-un club mare și nu se știe”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea nu compară transferul lui Radu Drăgușin cu cel al lui Horațiu Moldovan: „Nu e făcut pe considerente normale”

Florin Manea e 100% sigur că transferul lui Radu Drăgușin nu se poate compara cu cel al lui Horațiu Moldovan: „Poate are noroc, se accidentează amândoi, intră el și joacă. Adică nu poți să zici nu. Dar nu cred că este un transfer făcut pe considerentele normale, cum a fost la Radu: ‘Îl luăm să joace’. 

La Moldovan cred că se așteaptă poate să fie în viitor, nu știu. O manta, da. Pentru fotbalul românesc este foarte bun și pentru el personal”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea îl felicită pe fostul portar al Rapidului pentru alegere, chiar dacă riscă să piardă naționala României și să rateze turneul final: „Vedeam, mai spuneau oameni: ‘Domne, că naționala…’. Ce te mai interesează? Poți să ai șansa să ajungi la Atletico Madrid. E al treilea, normal. Și ca salariu”.

Impresarul, „înțepături” pentru Rapid: „Nu știu cine i-a pus clauza asta așa mică”

Florin Manea nu îi iartă nici pe cei de la Rapid că au permis să își piardă cel mai bun jucător atât de ușor: „E portarul naționalei României până la urmă. Să îl iei cu 800.000 de euro e bine. Nici nu știu cine i-a pus clauza asta așa mică. 1.200.000 era mai… Totuși a prins naționala”.

ADVERTISEMENT

Agentul i-a transmis însă un mesaj pozitiv lui Horațiu Moldovan: „Dar din nou, îl felicit. Și eu l-aș fi îndemnat să se ducă pentru că schimbă modul cum se antrenează, are condițiile de antrenament, are tot ceea ce îi trebuie”.

Chiar dacă nu va juca foarte mult, are șansa să plece împrumut la o echipă bună: „Una e să pleci de la Atletico Madrid și alta e să pleci de la Rapid București. Cu toată dragostea mea vișinie”. 

Florin Manea, convins că Horațiu Moldovan nu va juca la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT