Life

Al Bano, concert aniversar la Sala Palatului la împlinirea a 80 de ani. Biletele sunt puse în vânzare

Al Bano, spectacol special în luna în care va face 80 de ani.  Tichetele pentru Sala Palatului pot fi achiziționate de acum.
15.02.2023 | 16:05
Al Bano concert aniversar la Sala Palatului la implinirea a 80 de ani Biletele sunt puse in vanzare
Al Bano, spectacol special în luna în care va face 80 de ani.  Tichetele pentru Sala Palatului pot fi achiziționate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul artist de origine italiană va susține un concert aniversar la Sala Palatului la împlinirea a 80 de ani, care va avea loc pe 20 mai. Biletele sunt puse în vânzare pentru evenimentul intitulat Al Bano & Simfonico.

Al Bano, spectacol special în luna în care va face 80 de ani.  Tichetele pentru Sala Palatului pot fi achiziționate

Al Bano a programat un spectacol special pentru când va împlini 80 de ani. Cântărețul ajunge în România pe 27 mai 2023, când va susține un eveniment inedit la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Solistul va interpreta unele dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, printre care se numără: Felicita, Ci sara, Sempre sempre sau Liberta. În plus, îndrăgitul artist va fi acompaniat de Valahia Symphony Orchestra, sub bagheta maestrului dirijor Alterisio Paoletti.

Mai mult decât atât, vedeta va avea alături numeroși invitați surpriză. Soprana Silvia Micu și cântărețele Paula Seling și Alina Sorescu sunt doar câteva nume. Românii pot achiziționa încă de acum biletele din mediul online.

ADVERTISEMENT

Iabilet.ro din rețeaua magazinelor partenere iabilet.ro este unul dintre site-urile de pe care fanii lui Al Bano pot cumpăra tichete. În plus, aceștia pot lua bilete și direct de la casa de bilete a Sălii Palatului din Capitală.

Prețul acestora variază, cel mai ieftin fiind 155 de lei, în timp ce tariful cel mai mare este de 375 de lei. De asemenea, există și alte două categorii mai accesibile publicului, respectiv Cat.2 – 295 lei și Cat.3 – 225 lei.

ADVERTISEMENT

Cine este Al Bano, unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali

Al Bano, pe numele său real Albano Carrisi, este cântăreț, actor și viticultor italian. S-a născut la Cellino San Marco (Brindisi) din Puglia, la 20 mai 1943. Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie.

A renunțat la studiile de master și la 16 ani a pleca la Milano dorindu-și să calce pe urmele lui Domenico Modugno, originar din San Pietro Vernotico, centru aflat la doar câțiva kilometri depărtare de orașul natal. Ani la rând a împărțit scena cu Romina Power, cu care a fost căsătorit.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit cunoscuți în anul 1982, după ce au lansat melodia Felicita. Doi ani mai târziu, cântărețul și fosta parteneră de viață au lansat încă un hit, intitulat Ci sara, care este cântat de fani și în ziua de azi.

În 1976 Al Bano și Romina Power au participat la concursul muzical Eurovision. În plus, artiștii reprezintă un simbol al muzicii italiene și sunt recunoscuți pentru succesul pe care l-au avut la nivel internațional datorită unor piese memorabile.

ADVERTISEMENT
Tags: