Sport

Al Nassr, ofertă fabuloasă pentru Jose Mourinho după ce și-a demis antrenorul. Cât ar urma să câștige portughezul în fiecare an

Al-Nassr i-a făcut o ofertă colosală lui Jose Mourinho. Echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo urmează să-l demită pe Rudi Garcia. Cât va câștiga portughezul.
12.04.2023 | 12:23
Al Nassr oferta fabuloasa pentru Jose Mourinho dupa ce sia demis antrenorul Cat ar urma sa castige portughezul in fiecare an
Jose Mourinho a fost primit o ofertă colosală din partea lui Al-Nassr. Va deveni cel mai bine plătit antrenor din toate timpurile. Foto: colaj FANATIK/hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Al-Nassr urmează să se despartă de antrenorul Rudi Garcia. Principalul pe listă pentru a-l înlocui pe francez este Jose Mourinho. Dacă acceptă propunerea antrenorul care l-a mai pregătit pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid va deveni cel mai bine plătit antrenor din toate timpurile.

Al-Nassr, ofertă fabuloasă pentru Jose Mourinho. Va deveni cel mai bine plătit antrenor din istorie

Al-Nassr este pe locul 2 în campionatul Arabiei Saudite, la 3 puncte în spatele liderului Al-Ittihad. Rezultatele înregistrate cu Rudi Garcia pe bancă, dar și contrele antrenorului francez cu jucătorii din ultima perioadă, au fost picăturile care au umplut paharul.

ADVERTISEMENT

Este doar o chestiune de timp până când Rudi Garcia va fi demis, iar șeicii de la Al-Nassr s-au gândit deja la un înlocuitor. Jose Mourinho ar urma să preia banca echipei din Arabia Saudită, anunță publicația spaniolă AS.com. Dacă va accepta oferta din partea lui Al-Nassr, antrenorul lusitan va câștiga 100 de milioane de euro în doi ani (50 de milioane de euro pe sezon).

Actualmente la AS Roma, Jose Mourinho ar deveni cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului. O nouă lovitură dată de Al-Nassr, după ce la începutul anului l-a adus în Orientul Mijlociu pe Cristiano Ronaldo, care a devenit cel mai bine plătit jucător (200 de milioane de euro pe an).

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a fost aproape să preia naționala Arabiei Saudite

Recent, s-a scris că Jose Mourinho a fost ofertat pentru a prelua naționala Arabiei Saudite, care s-a despărțit de Herve Renard după Cupa Mondială din Qatar. Corriere dello Sport a anunțat că salariul oferit de arabi se ridică la 60 de milioane de euro pe an.

Pe banca celor de la AS Roma, cu care mai are contract până în vara anului 2024, Jose Mourinho câștigă „doar” 9,2 milioane de euro pe sezon. Vivi Răchită, analistul FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că Victor Pițurcă se află în atenția șeicilor pentru a prelua naționala de fotbal a Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

„Vă dau o informație în premieră. Și Victor Pițurcă este pe lista posibililor selecționeri ai Arabiei Saudite. Știu sigur din țările arabe. Este pe lista Arabiei Saudite. Crede-mă că știu de la cineva că Victor Pițurcă e pe listă pentru a prelua naționala Arabiei Saudite”, a dezvăluit Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Al-Nassr, derby în Arabia Saudită

Pentru Al-Nassr urmează derby-ul de foc cu Al-Hilal, care va avea loc marți, 18 aprilie, ora 22:00. Echipa lui Cristiano Ronaldo a remizat surprinzător în etapa a 23-a, ultima, din campionatul Arabiei Saudite, scor 0-0 cu Al Feiha, locul 11.

ADVERTISEMENT

Al-Tai, echipa antrenată de Mirel Rădoi, a remizat în ultima etapă cu Al-Hilal, scor 2-2. După meciul cu Al-Hilal și cel cu Al Wehda din semifinalele Cupei Regelui, pentru Al-Nassr urmează confruntarea cu Al-Raed, formația antrenată de Marius Șumudică pe 28 aprilie.

ADVERTISEMENT