Fotbal intern

Albert Ferrer, fostul fundaș al Barcelonei, laude la adresa lui Ianis Hagi. “Va fi om de bază la echipa națională!”

05.09.2019 | 15:25
Albert Ferrer fostul fundas al Barcelonei laude la adresa lui Ianis Hagi Va fi om de baza la echipa nationala
ADVERTISEMENT

Albert Ferrer, fostul fundaș al Barcelonei, a vorbit despre Ianis Hagi și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului care face parte din lotul echipei naționale a României care va înfrunta Spania, azi, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului European 2020.

  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,75  este cota pentru 1 la meciul  Israel – Macedonia de Nord. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

Albert Ferrer, fostul fundaș al Barcelonei, laude la adresa lui Ianis Hagi

Albert Ferrer Llopis a fost coechipier cu Gică Hagi și Gică Popescu la Barcelona, dar și cu Dan Petrescu la Chelsea. Fostul fundaș care a adunat 204 meciuri pentru formația care evoluează pe Camp Nou crede că Ianis Hagi va reuși să devină un om de bază în primul 11 al echipei naționale a Românie și speră să ajungă la nivelul “Regelui”.

“Am văzut meciul României cu Norvegia. Ianis Hagi a jucat în ultimele 15-20 de minute. Se vede că este un talent mare. Cred că va juca multe meciuri la echipa națională, pentru că are valoare, dar nu este ușor. Echipa are mulți jucători de valoare pe acel post, dar mai devreme sau mai târziu va fi om de bază. Să sperăm că va fi la fel ca tatăl său, pentru că a fost un jucător uimitor“, a declarat Albert Ferrer, conform telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi la un antrenament susținut de echipa națională a României înaintea meciului cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis Hagi la un antrenament susținut de echipa națională a României înaintea meciului cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu

Albert Ferrer a avut 41 de selecții la echipa națională a Spaniei

Albert Ferrer Llopis a început fotbalul la Barcelona, iar în vara anului 1990 a făcut pasul către echipa mare a grupării de pe Camp Nou. A fost cedat sub formă de împrumut la CD Tenerife în ianuarie 1991, iar apoi a revenit la Barcelona unde a stat până în iulie 1998. Chelsea l-a cumpărat de la Barca cu 4,3 milioane de euro în vara anului 1998. În 2003 s-a retras! Albert Ferrer a bifat 41 selecții la echipa națională a Spaniei, acolo unde a debutat pe 4 septembrie 1991.

Meciul dintre România și Spania se joacă azi, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului European 2020. Ibericii sunt pe prima poziție în clasamentul Grupei F, cu 12 puncte adunate în patru meciuri, iar România și Suedia sunt la egalitate (7 puncte), dar suedezii au un golaveraj mai bun. Novergia ocupă poziția a 4-a, cu 5 puncte, Malta e pe 5 (3 puncte), iar Insulele Feroe pe 6 (0 puncte).

ADVERTISEMENT