Sport

„Să meargă la Cârstoiu și îl face de Euro”. Soluție uluitoare după accidentarea lui Vlad Chiricheș

Mitică Dragomir știe cum poate fi Vlad Chiricheș apt pentru Euro 2024. Căpitanul naționalei României, trimis la cel care putea fi Primarul Bucureștiului
25.04.2024 | 21:35
Sa mearga la Carstoiu si il face de Euro Solutie uluitoare dupa accidentarea lui Vlad Chiriches
„Să meargă la Cârstoiu și îl face de Euro” Soluție uluitoare după accidentarea lui Vlad Chiricheș. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir știe cum poate reveni Vlad Chiricheș în timp util pentru Campionatul European din Germania. Stoperul FCSB-ului e out 4-6 săptămâni după accidentarea din FCSB – Rapid 2-2. FANATIK a dezvăluit informația în exclusivitate.

Cum poate ajunge Vlad Chiricheș la Euro 2024. Dumitru Dragomir i-a dat soluția

Chiricheș n-a apucat să joace decât patru meciuri oficiale în 2024 și are șanse infime să mai fie convocat pentru Campionatul European. Fundașul în vârstă de 34 de ani e suspect de fractură și nu va mai prinde nicio partidă în play-off.

ADVERTISEMENT

El a ieșit accidentat din derby-ul FCSB – Rapid 2-2, după o coliziune cu Albion Rrahmani. Mitică știe însă cum poate fi recuperat „Chiri” în timp util.

„Domne, ghinioane mari. Și a jucat cu mâna ruptă. E de admirat ăsta! Cu mâna ruptă îl ține o lună. Cum vorbiți voi? În două săptămâni nu mai are nicio durere.

ADVERTISEMENT

Bă, să se ducă la Cîrstoiu și dacă nu îl face Cîrstoiu, trăsnet! Eu nu garantez pentru Cîrstoiu că e primar bun, dar că e medic eminent garantez! Garantez că dacă se duce la Cîrstoiu joacă la Euro!

Avem doctori eminenți în țara asta!”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Cine e Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu, medicul la care Dragomir îl trimite pe Chiricheș ,este omul pe care PSD și PNL mizaseră inițial că va trata problemele bucureștenilor.

Ortoped de profesie, acesta conduce în acest moment Spitalul Universitar de Urgență din București. În vârstă de 50 de ani, Cătălin Cîrstoiu este căsătorit cu Monica Cîrstoiu, de asemenea medic, șefa clinicii de Obstetrică-Ginecologie a aceluiași spital.

ADVERTISEMENT

Pe plan politic, deși medicul nu e membru de partid, tatăl său are în spate o carieră politică de 20 de ani. Ion Cîrstoiu a fost deputat de Argeș timp de două mandate, în perioada 1996 și 2004.

Mitica Dragomir, SOLUTIE FABULOASA dupa ACCIDENTAREA lui Vlad Chiriches

ADVERTISEMENT