Life
notix pixel id

Albert Oprea nu-și poate reveni după ieșirea de la Survivor România: „Dacă eram eliminat în martie, durerea nu era atât de mare”

Albert Oprea nu își poate reveni după eliminarea de la Survivor România. Războinicul a spus că și-ar fi dorit să iasă acum câteva luni.
05.07.2021 | 17:03
Albert Oprea nu-și poate reveni după ieșirea de la Survivor România: „Dacă eram eliminat în martie, durerea nu era atât de mare”
Albert Oprea, eliminat de la Survivor România pe 4 iulie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a făcut primele declarații într-o emisiune de televiziune despre eliminarea lui din competiție.

Războinicul care a fost de mai bine de 10 ori preferatul publicului n-a mai avut parte de susținere exact când avea cea mai mare nevoie.

Fostul concurent a spus că ar minți să spună că și-a revenit, dar încearcă să se acomodeze cu ideea. Albert a declarat că se gândește des la colegii săi și la ce mai fac aceștia în Dominicană și îl roade faptul că nu a apucat marea finală.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, extrem de supărat că a fost eliminat de la Survivor România

Tânărul a luat pulsul realității imediat după ce a părăsit concursul. Albert a stat mai mult pe telefon și nu a reușit să facă mare lucru de la eliminare încoace.

A răspuns sutelor de mesaje pe care le-a primit din partea prietenilor și a vorbit cu familia. Cel mai mult a stat de vorbă cu tatăl său, care l-a îmbărbătat după eliminare.

ADVERTISEMENT

„Am apucat să vorbec cu prietenii mei, cu tatăl meu. Sunt împăcat cu ideea. Am stat mult pe telefon. Aștept să vedem cine câștigă”, a declarat Albert Oprea la Teo Show.

Concurentul a refuzat să se poziționeze și nu a spus pe cine susține în marea finală. Ex-membrul echipei albastre a spus că nu are niciun favorit la această oră.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă meritam să stau mai mult”

„Să câștige cine merită cu adevărat. Nu aș putea să spun cine merită cu adevărat”, a completat Albert.

„Nu știu dacă meritam să stau mai mult, dar știu cât de mult îmi doream. Durerea și mai mare este că am fost atât de aproape. Dacă eram eliminat în martie, poate că durerea nu era atât de mare”, a mai mărturisit.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea a fost eliminat în gala difuzată duminică, 4 iulie. Acesta a fost nominalizat împreună cu Marius Crăciun și Elena Marin.

Concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a ieșit din competiție și le-a urat succes tuturor. A avut cuvinte frumoase de adresat colegilor cu care a împărțit atât de mult timp împreună, cei care au devenit a doua sa familie în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Marea finală Survivor România va avea loc sâmbătă, 10 iulie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri