Sport

Albion Rrahmani a fost operat! Prima imagine cu atacantul Rapidului pe patul de spital

Albion Rrahmani a fost operat, iar Victor Angelescu a anunțat când va reveni pe gazon atacantul kosovar și cine îi ia locul în echipă.
17.10.2023 | 09:16
Albion Rrahmani a fost operat Prima imagine cu atacantul Rapidului pe patul de spital
Albion Rrahmani a fost operat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-10-2023
06:25

Rrahmani, încrezător după operație

Atacantul Albion Rrahmani a fost operat cu succes după accidentarea teribilă din meciul Andorra – Kosovo 0-3, iar clubul Rapid a oferit prima fotografie cu jucătorul după intervenția chirugicală.

”Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren!”, se arată în comentariul apărut la poza publicată pe contul de Instagram al grupării giuleștene.

albion rrahmani a fost operat

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, jucătorul de 23 de ani a suferit o fractură de peroneu și ruptură a ligamentelor încrucișate de la nivelul gleznei drepte și nu va mai juca în acest an.

Acționarul giuleștenilor a spus că accidentarea lui Albion Rrahmani este similară cu cea a lui Jason Papeau, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, și se așteaptă să revină la jumătatea lunii ianuarie.

Albion Rrahmani a fost operat

Victor Angelescu a anunțat că Albion Rrahmani a fost operat și a vorbit despre cine îi va lua locul în echipă, specificând că Rapid nu va mai face niciun transfer, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Rrahmani s-a operat azi și accidentarea e similară cu cea a lui Jason Papeau. În 2-3 luni o să fie gata. Pe la jumătatea lunii ianuarie o să fie apt.

Am avut niște imagini, fundașul a intrat agresiv pe gleznă. Au fost mai multe intrări ale celor din Andorra, i-am văzut cu o intrare similară cu cea la Rrahmani asupra lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Până în iarnă nu vom mai aduce pe nimeni, avem doi atacanți în lot: pe Stan și pe Soni, chiar dacă încă nu este la cel mai bun nivel fizic”.

„De ce să nu contăm pe Stan?”

„De ce să nu contăm pe Stan chiar dacă este tânăr? Nu puteam preconiza că o să se accidenteze Rrahmani, dar nu ne pare rău că l-am vândut pe Dugandzic, a fost o ofertă foarte bună pentru club.

ADVERTISEMENT

Astăzi nu poate să joace un meci întreg Soni, dar sperăm să fie apt în următoarele 2-3 săptămâni”, a continuat Victor Angelescu, la TV DigiSport.

„Stan e crescut de Rapid, dar să vedem, noi avem încredere în el. Ne-ar fi plăcut să-l avem pe Rrahmani, dar poate Stan va fi ca Rareș Ilie, care a demonstrat destul de repede.

ADVERTISEMENT

Suntem echilibrați, sunt mai bine organizați și până acum suntem în obiectiv. Obiectivul nu se schimbă după accidentarea lui Rrahmani, un club nu stă într-un singur jucător”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT