Sport

Verdict dur pentru Rrahmani: accidentare în stil Papeau! Când se operează și cât lipsește din atacul Rapidului

Rrahmani a primit un verdict dur din partea medicilor. Atacantul Rapidului a suferit o accidentare în stilul lui Jayson Papeau. Când urmează să fie operat.
14.10.2023 | 12:18
Verdict dur pentru Rrahmani accidentare in stil Papeau Cand se opereaza si cat lipseste din atacul Rapidului
Verdict crunt pentru Albion Rrahmani după accidentarea la națională. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani s-a accidentat grav în meciul Andorra – Kosovo, scor 0-3 în etapa a 7-a din preliminariile Euro 2024. Titular în premieră la națională, atacantul Rapidului a fost scos cu targa de pe teren și a fost surprins în scaun cu rotile la revenirea în România. FANATIK a aflat cu ce probleme se confruntă fotbalistul de 23 de ani.

Verdict dur pentru Rrahmani! Ce accidentare a suferit atacantul în meciul naționalei

Rapid a dat lovitura pe piața de mercato prin transferul lui Albion Rrahmani. Atacantul adus de la FC Ballkani pentru 600.000 de euro, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, s-a integrat perfect la Rapid, reușind să înscrie 6 goluri în 7 partide.

ADVERTISEMENT

Rrahmani a debutat la echipa națională în meciul România – Kosovo, scor 2-0, când atacantul a jucat 10 minute. La prima titularizare la națională, Rrahmani s-a accidentat teribil și a fost scos cu targa de pe teren în minutul 65 al meciului cu Andorra.

Ajuns la București, Albion Rrahmani a făcut toate investigațiile, iar din informațiile FANATIK, fotbalistul va fi operat săptămâna viitoare. Spre deosebire de verdictul inițial, FANATIK a aflat că Albion Rrahmani a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente încrucișate la nivelul gleznei drepte.

ADVERTISEMENT

Rrahmani, recuperare cu omul lui David Popovici! Cât lipsește din atacul Rapidului

Rapid se grăbește pentru a-l supune unei intervenții chirurgicale pe Albion Rrahmani, deoarece o zi pierdută echivalează cu alte trei zile de recuperare pierdute. Doctorul care-l va opera pe atacantul kosovar va fi același care s-a ocupat de problema lui Jayson Papeau, Vlad Georgeanu, informație anunțată în premieră de Dan Șucu la FANATIK SUPERLIGA.

După ce va fi operat, iar rana se va vindeca, FANATIK a aflat că Albion Rrahmani va începe recuperarea cu preparatorul fizic și kinetoterapeutul lui David Popovici. Este vorba despre cunoscutul Dragoș Luscan, care lucrează cu puștiul-minune al natației românești încă din 2018.

ADVERTISEMENT

Cert este faptul că Albion Rrahmani nu va mai juca în acest an. Rapidiștii sunt optimiști și speră ca atacantul să facă parte din cantonamentul din iarnă al giuleștenilor care va avea loc în luna ianuarie 2024.

Rrahmani, accidentare în stilul lui Papeau!

Accidentarea lui Albion Rrahmani este similară cu ce a pățit Jayson Papeau în urmă cu aproximativ un an. Francezul s-a accidentat grav în meciul cu FC Botoșani, din Giulești, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate la acel moment că francezul a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă și va lipsi cel puțin trei luni. Vlad Georgeanu a fost doctorul care l-a operat pe Jayson Papeau.

ADVERTISEMENT