Life

Alec Baldwin s-a stabilit în Vermont după moartea Halynei Hutchins. Și-a cumpărat o fermă de 50 de acri

Alec Baldwin, actorul care a ucis din greșeală directorul de imagine al producției „Rust”, s-a stabilit definitv în Vermont unde și-a cumpărat o proprietate.
25.02.2022 | 20:20
Alec Baldwin sa stabilit in Vermont dupa moartea Halynei Hutchins Sia cumparat o ferma de 50 de acri
ADVERTISEMENT

Starul în vârstă de 63 de ani dorea de mai multă vreme să plece din New York, acolo unde deține un apartament generos de 6 camere, fiecare cu baie proprie.

După accidentul de pe platoul de filmare al filmului „Rust”, produs în Santa Fe, New Mexico, actorul care are și o proprietate mare în Amagansett, Hamptons, a vrut să se retragă în altă parte.

ADVERTISEMENT

În acest sens Alec Baldwin s-a stabilit în Vermont după moartea Halynei Hutchins. Și-a cumpărat o fermă de 50 de acri pentru care a plătit o sumă impresionantă.

Alec Baldwin și-a cumpărat fermă în Vermont, după moartea Halynei Hutchins. Actorul a plătit 1,75 milioane de dolari

Mai exact, Alec Baldwin a scos din buzunar 1,75 milioane de dolari. Ferma impresionantă este numai bună pentru familia sa numeroasă din care fac parte 6 copii.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Bennington Banner, noua proprietate este descrisă ca fiind „o fermă clasică din Vermont din secolul al XVIII-lea [care] are 55 de acri frumoase, o casă principală de 3600 [picior pătrați] și o căsuță de oaspeți frumos renovată de 1800 [picior pătrat], cu 2 băi”. 

Ferma este situală la aproximativ trei ore și jumătate de mers cu mașina la nord de casa familiei sale din New York City.

ADVERTISEMENT

Brokerul imobiliar Faith Rhodes a menționat publicației de mai sus că nu se știe dacă proprietatea va fi „reședința lor principală”.

„Dar ei iubesc comunitatea. Au ajuns să o cunoască și le-a plăcut”, a mai adăugat ea despre familia lui Alec Baldwin, notează okmagazine.com.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin, anchetat pentru moartea Halynei Hutchins

Vestea ultimei achiziții făcută de celebrul actor vine la patru luni după împușcarea fatală a Halynei Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

Femeia a fost ucisă cu o armă de recuzită în timpul filmărilor de la producția „Rust”. De atunci vedeta a oferit un singur interviu.

Incidentul s-a petrecut în octombrie 2021 în Sante Fe, New Nexico. La scurt timp după tragedie soțul regretatului director de imagine a deschis un proces împotriva lui Alec Baldwin.

ADVERTISEMENT
Tags: