News

Alertă în București! Primăria Sectorului1 se închide, nu există internet și servicii publice. Anunțul edilului Clotide Armand

Clotide Armand anunță că Primăria Sectorului 1 se închide, nu mai există servicii publice. „Au luat banii și i-au dat la Catedrala Mânturii Neamului”
07.03.2024 | 08:25
Alerta in Bucuresti Primaria Sectorului1 se inchide nu exista internet si servicii publice Anuntul edilului Clotide Armand
Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD, a anunțat Clotide Armand / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Clotide Armand, primarul Sectorului 1 din Capitală, a anunțat, joi, că primăria va fi închisă, la fel și registratura și serviciile publice. Instituția nu va mai avea internet, a mai spus primarul.

„Primăria nu are cum să funcționeze fără buget”

Clotide Armand a anunțat, joi, că Primăria Sectorului 1 din Capitală va fi închisă „din cauza consilierilor locali PNL-PSD”. Clotide Armand spune că aceștia au luat bani de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii Neamului.

ADVERTISEMENT

Edilul a mai anunțat că registratura va fi închisă, la fel și serviciile publice. „Primăria nu are cum să funcționeze fără buget”, a spus Clotide Armand.

„Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel.

ADVERTISEMENT

Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți”.

„De astăzi nu vom mai avea internet”

„De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL.

ADVERTISEMENT

Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”, se arată în postarea edilului Sectorului 1.

PNL: „Își minte cetățenii, creează panică”

În replică, liderul PNL Sectorul 1, George Cristian Tuță, a scris pe facebook că primarul Clotide Armand „minte”. „Își minte cetățenii și creează panică deliberat din motive electorale”.

ADVERTISEMENT

„Clotilde Armand minte! Își minte cetățenii și creează panică deliberat din motive electorale. Din cele 4 milioane de lei bugetate pentru bunuri și servicii, a cheltuit doar 1,8 milioane până acum, deci nu are cum să rămână fără bani.

O somez public pe Clotilde Armand să meargă în ședința Consiliului Local de la ora 10.00 și să prezinte documentele care arată veniturile și cheltuielile primăriei până în acest moment: cetățenii vor vedea astfel minciuna și incompetența!

Dau asigurări că, de când am preluat conducerea filialei Sectorului 1, consilierii PNL nu blochează nimic. Tot ce facem este să cerem competență și transparență. Doamna Clotilde Armand nu poate oferi decât minciuni și scandal, iar singurii care pierd sunt cetățenii”, a scris Tuță.

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT