Life

Alertă în familia lui Ilie Dumitrescu! Fiul fostului fotbalist are coronavirus! A participat la filmările Te cunosc de undeva

19.06.2020 | 21:35
Alerta in familia lui Ilie Dumitrescu Fiul fostului fotbalist are coronavirus A participat la filmarile Te cunosc de undeva
Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are coronavirus. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu trece prin momente dificile după ce fiul său, Toto, a fost diagnosticat cu noul coronavirus și internat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală.

Acesta a participat de curând la filmările noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva și, cel mai probabil, a contractat boala de la persoana care a adus virusul pe platou.

ADVERTISEMENT

În afară de băiatul fostului mare fotbalist român, printre vedetele testate pozitiv se numără Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, dar și Ozana Barabancea. De altfel, nu puțini sunt cei care o indică pe jurată drept „vinovată” pentru această situație neplăcută.

Toto Dumitrescu este infectat cu coronavirus. Fiul lui Ilie Dumitrescu se numără printre concurenții noului sezon Te cunosc de undeva

Potrivit unor surse medicale citate de gândul.ro, tânărul de 22 de ani se află deja sub tratament la Matei Balș și are o stare de sănătate bună, fiind asimptomatic. Toto se numără printre concurenții show-ului de la Antena 1, alături de nume celebre precum Jojo, Adda, Tavi Clonda, Monica Anghel sau Ami.

ADVERTISEMENT

Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit.

Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teamă de registrele înalte și de transpunerea în personajele, evident, foarte diverse într-un ritm atât de alert!”,a  declarat fiul fostului component al Generației de Aur.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea se plimba printre oameni cu câteva zile înainte să fie testată pozitiv cu COVID-19

În altă ordine de idei, chiar dacă informația potrivit căreia Ozana Barabancea „ar fi adus virusul” pe platourile de filmare ale emisiunii rămâne, cel puțin pentru moment, la stadiul de zvon, ipostazele în care a fost surprinsă recent artista ridică mari semne de întrebare.

Potrivit  replicaonline.ro, Ozana a petrecut weekend-ul trecut la Sinaia, alături de o prietenă. Cele două s-au plimbat minute în șir prin stațiune și chiar au intrat în contact cu mai multe persoane care se aflau la o terasă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu s-a așezat la  masă, discuția a durat suficient de mult cât să îi expună pe cei din jur riscului infectării cu COVID-19. Ba mai mult, vedeta a vizitat apoi și mormântul părintelui Arsenie Boca, după cum se poate observa din filmulețul postat chiar de ea pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT