News

Alertă în Sectorul 3. Loc de joacă pentru copii, cuprins de flăcări. Pompierii intervin. Video

Alertă declanșată sâmbătă după-amiaza în Sectorul 3 din Capitală. Un loc de joacă pentru copii a fost cuprins de flăcări. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale.
11.02.2023 | 16:54
Alerta in Sectorul 3 Loc de joaca pentru copii cuprins de flacari Pompierii intervin Video
Incendiu în Capitală. Un loc de joacă pentru copii din Sectorul 3, cuprins de flăcări. Sursa foto: capturi Facebook Alex Dima
ADVERTISEMENT

Este alertă în municipiul București. Un loc de joacă pentru copii a fost cuprins de flăcări. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervin cu mai multe utilaje.

Incendiu în Capitală. Un loc de joacă pentru copii din Sectorul 3, cuprins de flăcări

Din primele informații, amplasamentul care arde în Capitală este localizat în Sectorul 3. E vorba de un loc de joacă pentru copii. Flăcările uriașe au cuprins toate aparatele. Un clip video postat de jurnalistul Alex Dima arată amploare evenimentului.

ADVERTISEMENT

Conform Știrile ProTV, la fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri. Vestea bună în tot acest context este că nu există victime în rândul cetățenilor.

În schimb, pagubele materiale par a fi destul de însemnate. Materialul din plastic, cauciuc și lemn a ars într-o mare proporție. Pompierii încearcă să lichideze focarul pentru a opri extinderea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un loc de joacă dintr-un părculeț de pe bld. Nicolae Grigorescu, sector 3. Au ars materiale combustibile (echipamente de joacă și covorul cauciucat-tartan). În acest moment incendiul este lichidat. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Nu sunt victime”, au anunțat sâmbătă reprezentanții ISU-BIF, într-un comunicat.

În urma incendiului, un nor uriaș de fum s-a ridicat deasupra bulevardului Nicolae Grigorescu, în imediata apropiere a unor blocuri. Oamenii au apelat numărul unic de urgenţă 112. Cetățenii s-au temut ca focul să nu cuprindă şi imobilele din apropiere.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, acest caz se va solda cu deschiderea unui dosar penal pentru distrugere. În orele următoare, autoritățile vor încerca să stabilească nu doar cauza incendiului, ci și autorul sau autorii.

Cetățenii cred că e vorba de o mână criminală în acest caz

La clipul video postat de jurnalistul Alex Dima au comentat deja peste 100 de persoane. Mulți dintre oameni sunt de părere că o mână criminală ar fi la originea acestui incendiu.

ADVERTISEMENT

Mai mult ca sigur a fost pus foc intenționat! Cred că există camere de supraveghere!”, a scris o femeie pe Facebook. Un alt internaut consideră că focul ar fi putut fi pus de niște copii nesupravegheați.

”Cred că doar s-au jucat niște copii nesupravegheați cu focul iar elementele fiind din plastic, s-au aprins ușor. Să fim serioși, câți dintre noi nu am încercat să facem o flacără când eram copii? Bine cu nu au fost victime. Focul se stinge că e destul de izolat iar acel parc va fi refăcut de consiliul local”.

ADVERTISEMENT