Life

Alertă la Survivor România 2021! Una dintre faimoase, în stare critică?!

14.01.2021 | 14:04
Alerta la Survivor Romania 2021 Una dintre faimoase in stare critica
ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România 2021 a început cu probleme uriașe! Una dintre faimoase a trecut prin clipe de coșmar în Republica Dominicană, iar colegii ei de concurs au fost pe punctul de a chema medicii.

Actrița Majda Aboulumosha s-a accidentat pe traseu și a căzut la pământ, respirând cu dificultate, iar asta i-a îngrijorat foarte tare nu doar pe cei din echipa Faimoșilor, ci și pe producătorii emisiunii.

ADVERTISEMENT

În clipul de promovare al episodului din 14 ianuarie, Majda apare căzută la pământ, înconjurată de colegii faimoși, respirând cu greu.

Majda de la Survivor România, căzută la pământ după accidentare

„Ușor! Ușor!”, spune unul dintre concurenți atunci când toți se năpustesc asupra ei încercând să îi ofere primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul moment care va ține cu sufletul la gură publicul telespectator, căci ediția din 14 ianuarie vine și cu o serie de conflicte noi, stresul fiind deja cel care comandă și a pus stăpânire pe concurenți.

Zanni mărturisește că există foarte multă falsitate în tabăra ei, iar Simona Hapciuc sare la un moment dat la bătaie, după ce unul dintre Războinici face o remarcă despre ea.

ADVERTISEMENT

Tensiunule ating cote maxime în ediția din 14 ianuarie. Simona Hapciuc, jignită în ultimul hal

„Echipa mea e din ce în ce mai falsă. Au avut cumva la un moment dat curajul să-și spună frustrările, dar iar le-au înecat, le-au îngropat și azi s-au luat toți în brațe”, este comentariul făcut de Zannidache, care a început un adevărat război împotriva celor care pare că nu își dau tot interesul pentru echipă.

În ediția de ieri, copilul de suflet al lui Alex Velea le-a criticat în termeni foarte duri pe Amna și Alexandra Stan, spunând că nu sunt în stare de nimic și că trag echipa în jos.

ADVERTISEMENT

Cât despre Simona Hapciuc, cineva din echipa adversă face un comentariu pentru care ar merita măcar o mustrare din partea producătorilor: „E cea mai c**ă!, Aia, Hapciuc aia!”.

Simona ia foc când aude această remarcă și îl înfruntă pe cel care a vorbit în acest fel, iar de aici se naște un întreg scandal.

Și Jador va fi din nou în centrul atenției, luându-se la bani mărunți cu un războinic, în stilul său caracteristic, căci manelistul s-a înțepat cu echipa adversă la primele minute după ce a pășit în Dominicană.

 

ADVERTISEMENT