Life

Alertă la Survivor România: „S-a îmbolnăvit. Avea febră când a plecat”

18.02.2021 | 12:46
Alerta la Survivor Romania Sa imbolnavit Avea febra cand a plecat
ADVERTISEMENT

Este alertă la Survivor România după ce una din cele mai bune concurente și-a cerut eliminarea din cauza stării sale fizice. 

Marilena din echipa Războinicilor nu s-ar fi simțit în ultima perioadă, iar odată cu participarea pe traseele dificile pe care a reușit să le câștige în mare parte, starea ei de sănătate a început să îi dea bătăi de cap tot mai des.

ADVERTISEMENT

Cea care a făcut aceste mărtusiri este recent eliminata Mihaela Berteanu de la Războinici, căreia Marilena i-a confesat că își doreșt cu ardoare să revină în România pentru că nu mai rezistă condițiilor din Republica Dominicană.

Marilena de la Survivor România, probleme de sănătate

Mihaela a mărturisit pentru wowbiz.ro că s-a apropiat destul de mult de Marilena, pe primul loc în clasamentul celor mai buni concurenți, cu cele mai multe victorii obținute de la începutul emisiunii și cele mai multe meciuri jucate, iar ultima discuție pe care a avut-o cu ea a convins-o că nu și-ar dori să continue în acest show.

ADVERTISEMENT

„Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe”, a declarat Mihaela Berteanu, fostă concurentă la Survivor România.

survivor românia
Marilena este la ora actuală concurenta cu cele mai bune rezultate de la Survivor România. Foto: Kanal D

„Este foarte hotărâtă să plece acasă”

„Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”, a completat războinica eliminată în ediția din 14 februarie.

ADVERTISEMENT

Marilena este una din cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, iar la finalul săptămânii trecute au avut cu toții o surpriză când au văzut că aceasta s-a clasat pe primul loc, semn că prezența ei în competiție, atât cât va mai rezista, se anunță una promițătoare.