News

Alex a murit în Italia, într-un tragic accident de motocicletă. Tânărul lasă în urmă o fetiță de 4 ani

Tragedie în Italia. Un tânăr moldovean a decedat într-un accident cu motocicleta în Perugia, iar în urma sa a lăsat o familie îndurerată
22.04.2024 | 14:12
Alex a murit in Italia intrun tragic accident de motocicleta Tanarul lasa in urma o fetita de 4 ani
Accident mortal în Perugia, Italia. Tânăr moldovean decedat, prietenul său rănit grav. Cei doi se aflau pe motociclete. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video / rainews.it
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc în Italia, unde un tânăr originar din Moldova în vârstă de doar 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav. El se afla pe o motocicletă împreună cu prietenul său, un român de 30 de ani.

Un moldovean și-a pierdut viața într-un accident în Italia

Cei doi conduceau pe via Settevalli din Perugia când Alex a pierdut controlul direcției. Fiind aruncat de pe vehicul, a căzut pe asfalt și a suferit răni grave și a murit pe loc. Prietenul său este în prezent în stare critică la spital, unde este internat în secția de terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Alex, un cetățean moldovean stabilit în Perugia și angajat în construcții, se afla la volanul unei motociclete pe via Settevalli când, din motive încă neclare, a pierdut controlul vehiculului.

Fiind catapultat de pe șa, tânărul a căzut pe carosabil și a pierit pe loc. Pe motocicletă, în momentul tragicului accident, se afla și un român, de aceeași profesie, în vârstă de 30 de ani, care a fost grav rănit și transportat la spital. Conform publicației Umbria Journal, tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

ADVERTISEMENT

La fața locului, echipele de intervenție medicală și forțele de ordine au intervenit imediat, dar pentru tânărul moldovean nu s-a mai putut face nimic.

Una dintre victime nu ar fi purtat cască de protecție

Românul în vârstă de 30 de ani, prietenul lui Alex și colegul său de muncă, care se afla ca pasager pe motocicletă în momentul accidentului, este acum internat în stare gravă la spitalul din Perugia, dar este stabil.

ADVERTISEMENT

Poliția locală din Perugia, condusă de comandantul Nicoletta Caponi, a început cercetările preliminare privind accidentul. Din investigațiile inițiale, nu pare să fi fost implicat niciun alt vehicul în tragedie. Un șofer care trecea prin zonă a sunat la serviciile de urgență, deși nu a fost martor direct al incidentului.

La locul accidentului s-a găsit o singură cască, sugerând că unul dintre cei doi implicați în accident nu purta echipament de protecție. Sâmbătă, 20 aprilie, la solicitarea autorităților judiciare, poliția locală a revenit la locul tragediei pentru o inspecție în timpul zilei.

ADVERTISEMENT

Între timp, trupul lui Alex a fost predat autorității judiciare. Tânărul lasă în urmă o soție și o fetiță în vârstă de doar 4 ani, conform informațiilor publicate de Rai News, care a furnizat informații de la locul tragediei.

ADVERTISEMENT