News

Cine e românul găsit mort în Italia, într-o mașină strivită. Fusese dat dispărut de două săptămâni

Dorel Văduva a fost găsit la 17 zile după ce a fost dat dispărut, mort într-o râpă. Bărbatul avea de gând să revină în România.
18.02.2024 | 16:53
Cine e romanul gasit mort in Italia intro masina strivita Fusese dat disparut de doua saptamani
Dorel Văduva s-a rostogolit cu maşina pe o distanţă de 200 de metri Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Şirul tragediilor de pe şoselele din Italia în care protagoniştii sunt şoferi români pare să nu se mai termine. ultimul din această serie neagră este un eveniment relatat în urmă cu puţin timp de presa din peninsulă. Un şofer român dat dispărut în urmă cu două săptămâni a fost găsit mort într-o maşină strivită.

Dorel Văduva era divorţat şi era tatăl unei fete

Moartea lui Dorel Văduva este cu atât mai misterioasă cu cât bărbatul în vârstă de 44 de ani a zăcut mort, timp de 17 zile, până să fie găsit absolut întâmplător de un localnic în căutare de lemne.

ADVERTISEMENT

Maşina sa a fost găsită într-o prăpastie de pe malul unui râu situat în apropierea localităţii Loreto, din provincia Ancona, regiunea Marche. Bărbatul fusese dat dispărut pe 31 ianuarie, de mama sa.

Dorel Văduva fusese văzut în acea zi pentru ultima dată, urcându-se în propriul autoturism, marca Audi A3, dar după aceea nimeni nu a mai putut furniza vreo informaţie despre el.

ADVERTISEMENT

Conform unei reconstituiri preliminare, românul ar fi fost victima unui grav accident rutier după ce mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă.

Faptul că zona era greu accesibilă a făcut ca trupul acestuia să nu fie găsit timp de mai bine două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Se pare că vehiculul condus de Dorel Văduva s-a rostogolit pe o distanţă de peste 200 de metri, ajungând în vegetația de pe partea opusă a râului Tavo, în timp ce bărbatul se îndrepta dinspre Montesilvano spre Passo Cordone.

Carabinierii, poliția locală și pompierii au intervenit la fața locului pentru recuperarea atât a cadavrului, cât și a autovehiculului. Dorel Văduva era divorţat şi era tatăl unei fete care locuia cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Românul decedat lucra ca muncitor la o firmă din Loreto și locuia cu chirie în Passo Cordone. Recent el și-ar fi exprimat dorința de a se reîntoarce în România pentru a lucra cu un văr care deține o afacere în domeniul reciclării materialelor feroase.

ADVERTISEMENT