Life

Alex Bodi a ajuns la vorbele Biancăi Drăgușanu. Ce spune după despărțirea de Daria Radionova

21.04.2021 | 10:18
Alex Bodi a ajuns la vorbele Biancai Dragusanu Ce spune dupa despartirea de Daria Radionova
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a ajuns la vorbele Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a dat dreptate fostei partenere de viață în scandalul provocat de despărțirea de Daria Radionova.

Rusoaica ar fi distribuit în spațiul public frânturi din conversațiile celor doi. Din respectivele discuții reiese că nu Bodi este cel care a încheiat relația, ci femeia.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a reacționat dur după ce a constat că s-a creat un nou scandal. Acesta a spus că nu înțelege ce are Radionova de câștigat, iar, în aceste condiții, nu poate decât să-i dea dreptate Biancăi.

Alex Bodi a ajuns la vorbele Biancăi Drăgușanu. Ce spune după despărțirea de Daria Radionova

„Ceea ce nu înțeleg eu, de unde atâta răutate? Noi eram despărțiti, iar eu, știind că ei nu-i plac declarațiile și mass-media, am ales să țin ascuns și chiar am rugat-o să mă șteargă ea prima (n.r. – de pe rețelele de socializare) ca să nu râdă lumea de ea”, a spus afaceristul, potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT

„Acum o lună dădea singură două declarații în care spunea că suntem perfect fericiți și că Bianca era de vină pentru tot, că eu sunt bărbatul perfect, că ea e super happy și că am toate calitățile necesare ca bărbat. Iar brusc, după ce am încheiat cu ea, într-adevăr, ne-am certat prin telefon, dar după am vorbit frumos și i-am trimis ce mai avea la mine, dorind să rămânem într-o relație amicală, a adăugat.”

Alex Bodi spune că nu poate decât să-i dea dreptate Biancăi Drăgușanu. Aceasta afirma că Radionova se victimizează și urmărește să-și facă reclamă de pe urma acestor situații.

ADVERTISEMENT

„Păi eu cu Bianca am avut războaie duse și chestii de împărțit. Cu ea ce? Elastice de păr? Cât eu sunt ok și am fost iubiți era totul perfect, cum am decis să închei și am dat like-uri altor femei pe Instagram, hopa, s-a transformat domnișoara și a început atacul ca să contureze ea anumite chestii din trecut, văd,” a declarat omul de afaceri.

„Eu chiar dacă sunt impulsiv și mai rău de gură, am lăsat-o în pace și am înțeles că am greșit, dar când văd că ea continuă și continuă, pentru ce?Să-și facă reclamă în România? Să facă tutorial de victimă? Dacă nu-i plac scandalul și circul, de ce a început cu declarații când eu nu am spus absolut nimic?”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Bodi a sfârșit prin a-i da dreptate Biancăi, spunând că situația e una penibilă: „păi nu are dreptate Bianca acum, că-și face reclamă iar de pe urma acestor situații? Îmi pare rău, dar trebuie să-mi spun și eu punctul de vedere. E penibil că am ajuns aici, că iar sunt prins în așa ceva, dar nu a fost decizia mea”.

ADVERTISEMENT