Life

Despărțire cu scandal între Alex Bodi și Daria Radionova! “Este obsedat de Bianca Drăgușanu. Cât să mai suporte?!”

15.04.2021 | 12:45
Despartire cu scandal intre Alex Bodi si Daria Radionova Este obsedat de Bianca Dragusanu Cat sa mai suporte
Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit, din cauza Biancăi Drăgușanu. Sursă foto: Colaj fanatik
ADVERTISEMENT

S-a rupt lanțul de iubire dintre Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova! FANATIK.RO a aflat dedesubturile despărțirii celor doi, dar și ce rol a avut Bianca Drăgușanu în povestea de amor dintre fostul ei soț și rusoaica hot.

Afaceristul Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, iar motivul principal al despărțirii este Bianca Drăgușanu! Da, da, ați văzut bine! Implicată într-o relație discutabilă cu Gabi Bădălău, blonda a semănat sămânță de scandal între fostul soț și Daria și, în cele din urmă, cei doi și-au spus adio, după luni de zile în care au pozat în cuplul perfect.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că obsesia avută de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu a făcut-o pe rusoaica Daria Radionova să cedeze. Și-a făcut bagajele și a părăsit palatul din Tunari în care a petrecut ultimele luni, pentru a-i fi alături iubitului aflat în arest la domiciliu.

De ce s-au despărțit fostul soț al Biancăi Drăgușanu și Daria Radionova

“Pozau în cuplul perfect și spuneau la TV că se iubesc, dar la ei în casă se vorbea încontinuu despre Bianca Drăgușanu. Alex este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi se afla în impas de câteva săptămâni, iar picătura care ar fi umplut paharul a fost modul în care Bodi a reacționat în momentul în care rusoaica i-a cerut să nu o mai menționeze pe Bianca Drăgușanu în prezența ei. Nu a fost prima dată când s-a arătat deranjată de faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu arăta că trecutul nu-i dă pace! Surse noastre ne-au dezvăluit chiar că, la un moment dat, rusoaica l-a surprins pe afacerist în timp ce încerca să o sune pe blondină, pe ascuns.

Și problemele cu legea pe care le are Alex Bodi au cântărit mult în decizia Dariei. Deși a fost alături de Alex Bodi pe parcursul perioadei pe care a petrecut-o în arest, la domiciliu, rusoaica și-a dat seama că nu își mai dorește să fie implicată în povestea în care omul de afaceri este acuzat de trafic de persoane și proxenetism.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot! La scurt timp după ce a părăsit vila lui Alex Bodi, Daria Radionova i-a dat unfollow și pe Instagram. În tot acest timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu încearcă să se bucure de libertate, după ce, la începutul lunii aprilie, a fost plasat sub control judiciar.

Sursele noastre spun că omul de afaceri a încercat chiar să o contacteze pe Bianca Drăgușanu, după ce a scăpat de arestul la domiciliu.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt într-o relație, nu vorbesc despre foștii. Lumea spune multe. Dacă mă caută sau nu fostul soț, eu nu am ce să vă spun despre el.”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT