Life

Alex Bodi, cu amanta la ziua unei prietene de-a Biancăi Drăgușanu

07.11.2020 | 15:15
Alex Bodi cu amanta la ziua unei prietene dea Biancai Dragusanu
ADVERTISEMENT

Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Dragușanu, s-a afișat în public alături de, deja celebra, Daria Radionova. Totul s-a întâmplat la o săptămână după despărțirea de fosta prezentatoare TV și la ziua unei prietene a Biancăi.

Ironia sorții e că întâlnirea cu rusoaia stabilită în Londra a avut loc la restaurantul preferat al fostului cuplu, un loc frecventat de ei doi împreună cu copiii lor.

ADVERTISEMENT

Se pare că ultima despărțire a cuplului Bodi – Drăgușanu este una definitivă, după un număr record de asemenea tentative. Bianca a evadat în Dubai, iar fostul ei soț s-a afișat alături de o femeie cu care a mai avut tangențe în trecut.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au afișat împreună în public

Povestea dintre Radionova și Bodi are, însă, o istorie mai lungă. Cei doi au fost împreună încă din luna februarie a acestui an, iar Bianca ar fi fost înșelată cu focoasa șatenă.

ADVERTISEMENT
Alex Boti și Daria Radionova
Alex Bodi și Daria Radionova
Sursa foto: Instagram

Imaginile în care cei doi foști iubiți apar împreună au fost făcute la ziua de naștere a unei prietene de a Biancăi Drăgușanu, iar femeia cu care Bodi s-a afișat este cea care a provocat ultima ruptură din relația celor doi, după ce Bianca a găsit mesaje în telefonul acestuia.

Alex Boti și Daria Radionova
Alex Bodi și Daria Radionova
Sursa foto: Instagram

„S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus”, ne-a declarat un apropiat al celor doi.

ADVERTISEMENT

Ulterior despărțirii, Bianca a făcut o escapadă în Dubai, iar fostul ei iubit a fugit la Londra, la amantă. FANATIK a aflat că Daria i-ar fi cerut lui Bodi o dovadă de iubire prin a face publică relația lor. Astfel, milionarul s-a întors în România la brațul celei ce i-a fost amantă în tot acest timp și s-au afișat împreună chiar în compania apropiaților fostei soții și la restaurantul ei favorit.

Daria Radionova declara în vara acestui an că povestea dintre ei doi a început cu 4 luni în urmă, adică în luna februarie: „Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură.

ADVERTISEMENT

Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, spunea acesta pentru Spynews în luna iunie. Ea a mai precizat că îi pare rău pentru Bianca și că nu vrea să se amestece în familia lor. Un singur lucru e cert, acela că Boti a jucat la două capete în tot acest timp.

ADVERTISEMENT