Life

Alex Bodi, în cătușe la tribunal. Imaginile anului cu fostul partener al Biancăi Drăgușanu

12.11.2020 | 15:34
Alex Bodi in catuse la tribunal Imaginile anului cu fostul partener al Biancai Dragusanu
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a ajuns în cătușe la Tribunalul Dolj din municipiul Craiova, după ce ieri mascații au descins în casa acestuia, vizat fiind într-un dosar instrumentat de DIICOT în care e vorba despre proxenetism și trafic de droguri, printre altele.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a apărut în fața judecătorilor alături de mai multe persoane implicate în dosar, în aceleași haine în care era îmbrăcat ieri, când mascații au dat buzna peste el.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a apărut cu cătușele la mâini, legat de o altă persoană implicată în acest scandal. Pe treptele tribunalului, mai mulți indivizi au încercat să transmită mesaje prin presa aflată la fața locului, însă nu au fost lăsați de polițiști.

Alex Bodi, încătușat

Imaginile cu Bodi sunt, de departe, imaginile acestei toamne, dacă nu ale anului pentru lumea mondenă. Site-ul spynews.ro a prezentat în premieră câteva cadre cu Bodi ieșind din duba Poliției, iar secvența este una la care nu se aștepta nimeni, căci nimeni n-ar fi bănuit în ce fel de afaceri obscure era implicat afaceristul din Mediaș.

ADVERTISEMENT

În tot acest scandal, Bianca Drăgușanu, care s-a despărțit recent de iubitul ei, a spus că nu are cunoștință despre lucrurile pentru care este acuzat și speră că va putea dovedi că este nevinovat în fața instanței.

alex bodi
Alex Bodi, în cătușe în fața instanței. Foto: spynews.ro
alex bodi
Afaceristul riscă ani grei de pușcărie. Foto: spynews.ro

Procurorii susțin că tinerele care nu se supuneau erau bătute și abuzate

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”,  transmitea ieri DIICOT printr-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

În dosar sunt implicate cel puțin 12 persoane, acuzațiile fiind că proxeneții le băteau sau le violau pe fete, unele minore, dacă nu făceau ce le cereau. Multe dintre tinere au fost duse în țări precum Germania, Marea Britanie, Spania, Elveția sau Italia.