Life

Adriana Bahmuțeanu, acuze dure după reținerea lui Alex Bodi. Ce ar fi fost în spatele relației cu Bianca Drăgușanu

12.11.2020 | 08:47
Adriana Bahmuteanu acuze dure dupa retinerea lui Alex Bodi Ce ar fi fost in spatele relatiei cu Bianca Dragusanu
Cum a ajuns Alex Bodi să facă afaceri cu un interlop periculos. De unde a făcut primii bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului a fost zguduită după ce Alex Bodi a fost dus în arest ieri dimineață, când mascații DIICOT au intrat peste el. Adriana Bahmuțeanu a lansat acuze dure la adresa afaceristului, fiind convinsă că averea lui se sprijină și pe afaceri ilegale. 

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat ieri dimineață de la propria vilă și reținut pentru 24 de ore sub acuzația de proxenetism și trafic de droguri. Alex Bodi ar fi fost implicat într-o rețea periculoasă de traficanți de droguri și de persoane.

ADVERTISEMENT

Potrivit DIICOT, au avut loc percheziții în mai multe județe din țară. Adriana Bahmuțeanu îl critică dur pe afaceristul din Mediaș și are certitudinea că este vinovat de faptele de care a fost acuzat.

Adriana Bahmuțeanu, acuze dure după reținerea lui Alex Bodi

Adriana Bahmuțeanu a postat în urmă cu câteva ore un mesaj dur la adresa fostului partener al Biancăi Drăgușanu după ce a fost reținut și pus sub acuzația de proxenetism și trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Antena 1 este convinsă că faptele de care este acuzat Alex Bodi sunt adevărate și nu-și poate explica cum altfel și-a construit toată averea.

“Sincer, mă așteptam să se spargă buba! M-am întrebat de multe ori de unde are atâția bani individul ăsta și dacă nu cumva face afaceri ilegale, fiindcă niciodată n-am înțeles clar cu ce se ocupă!!!!

ADVERTISEMENT

Într-o vreme, sfidarea cu care îi privea pe muritorii de rând depășea orice închipuire! Mașini scumpe, avion privat, opulența afișată la tot pasul, un lux pe care nu și-l permite oricine muncește și plătește taxe în țara asta!!! Și iată că adevărul iese la iveală!”, a scris aceasta pe contul de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu a menționat că ceea ce o îngrijorează mai tare este faptul că asemenea bărbați care se ocupă cu afaceri ilegale devin modele pentru cei tineri care visează la o avere uriașă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actrița se gândește dacă agresiunile pe care le-a îndurat Bianca Drăgușanu din partea lui au legătură cu acțiunile de care a fost acuzat și dacă în spatele relației lor se află astfel de afaceri ilegale.

“Smardoiul ăsta cu aere de playboy e nimic altceva decât un proxenet nenorocit, un traficant de carne vie implicat în mai multe rețele internaționale de prostituție și proxenetism cu victime minore, pe care DIICOT l-a săltat azi ca pe un sac de cartofi!!! Stau și mă gândesc care e până la urmă adevărul relației lui cu Bianca de ce-a agresat-o fizic de mai multe ori și dacă, până la urmă, au avut și alte afaceri oneroase de împărțit!!!

Iar ceea ce mă îngrijorează cel mai tare este că asemenea specimene devin modele pentru o întreagă generație de adolescenți naivi, care văd și râvnesc la luxul și banii câștigați ușor, care copiază comportamentul deviant al acestor persoane devenite ‘influensere’ pe rețelele sociale, ce își afișează cu ostentație colecția de ceasuri scumpe sau de Lamborghini și Ferrari dar nu spun niciodată cum produc banii și luxul!”, a continuat vedeta.

Oamenii legii au demarat un control în mai multe județe din țară pentru a sparge grupul infracțional din care și Alex Bodi ar face parte. Mascații au descins ieri dimineață la vila din Voluntari a afaceristului și au intrat rapid peste el pentru a-l ridica. Cu o seară în urmă, Bodi petrecea alături de Daria Radionova, actuala iubită care i-ar fi fost amantă.

Adriana Bahmuțeanu presupune că toată această acțiune de arestare a interlopilor are la bază scopuri electorale și se întreabă ce s-a întâmplat cu viața altor tinere care au intrat pe mâna lui Alex Bodi, dacă acuzațiile sunt adevărate.

“Mă întreb însă câte destine a frânt acest nemernic, câte tinere fete și-au văzut visele spulberate și viața terminată și cum a dormit liniștit pe perna lui ‘de firmă’ știind ce nenorocire se ascunde în spatele imaginii de milionar de succes!!!

Sau oare acțiunea lui Marcel Vela are un scop clar electoral, e menită să mai șteargă obrazul pătat de scandaluri cu interlopi al oamenilor legii, e făcută ca să ne arate că în plină campanie electorală la parlamentare statul de drept încă funcționează iar rețelele mafiote sunt destructurate????

Domnu’ Vela, dacă tot l-ați prins pe figurantul ăsta, poate îl întrebați și unde sunt fetele de la Caracal și dacă mai trăiesc???
Ce ziceti????”, a încheiat actrița.

Alex Bodi, pus sub acuzații grave

Alex Bodi este acuzat de proxenetism și trafic de droguri, iar nașul lui de cununie, Adrian Tâmplaru, un cunoscut interlop din Sibiu. Anchetatorii încearcă să destructureze un grup infracțional din care este posibil să facă parte și fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi nu a oferit nicio declarație în momentul în care a fost săltat și a ales să păstreze tăcerea. A fost dus la DIICOT Craiova pentru audieri și riscă să facă câțiva ani de închisoare dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

Înainte să fie ridicat de oamenii legii, Alex Bodi își petrecea timpul cu Daria Radionova, presupusa lui amantă de când era împreună cu Bianca Drăgușanu.

 

ADVERTISEMENT