Life

Alex Bodi și Daria Radionova, ipostază intimă pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi

28.01.2021 | 15:55
Alex Bodi si Daria Radionova ipostaza intima pe Instagram Cum sau fotografiat cei doi
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Daria Radionova nu se mai ascund și sunt din ce în ce mai transparenți atunci când vine vorba de relația lor, iar acum s-au fotografiat într-o ipostază intimă, chiar din dormitorul controversatului afacerist. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de altul și au de gând să-și unească destinele în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Musculosul a ținut să le arate internauților cum arată diminețile lui alături de femeia iubită, care a revenit în România în urmă cu câteva zile, fiind carantinată alături de Alex Bodi.

Alex Bodi și Daria Radionova, ipostază intimă pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi

Alex Bodi și frumoasa afaceristă din Londra sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ezită să le arate internauților cât de bine se simt unul în prezența altuia.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și-a anunțat despărțirea de Alex Bodi, afaceristul din Mediaș s-a cuplat cu Daria Radionova, o afaceristă din Londra cu origini rusești. Tânăra a revenit zilele acestea în România pentru a fi alături de iubitul ei, aflat în arest la domiciliu.

Musculosul le-a dezvăluit urmăritorilor cum își petrece fiecare dimineață alături e iubita lui și a postat o imagine din intimitatea propriului dormitor.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și Daria Radionova
Alex Bodi și Daria Radionova, ipostază intimă din dormitor. Sursa foto: Instagram

Alex Bodi așteaptă nunta cu Daria Radionova

Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Alex Bodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa Dariei Radionova și a mărturisit că a fost printre puținele persoane care i-au fost alături, ba chiar a făcut anumite sacrificii pentru a fi cu el.

Cei doi au planuri de nuntă în viitorul apropiat, atunci când pandemia de coronavirus le va permite să organizeze un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

„Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă. În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață.

La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment (n.r. nunta) se află pe lista de dorințe”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

ADVERTISEMENT