Life

Alex Bodi și Daria Radionova vor deveni părinți? Rusoaica și-a pus fanii pe gânduri

06.03.2021 | 14:22
Alex Bodi si Daria Radionova vor deveni parinti Rusoaica sia pus fanii pe ganduri
Alex Bodi și Daria Radionova vor deveni părinți? Rusoaica și-a pus fanii pe gânduri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De câteva luni, Alex Bodi și Daria Radionova au intrat în atenția showbiz-ului cu relația lor amoroasă, iar fanii se întreabă dacă nu cumva se pregătesc să devină părinți. Răspunsul pe care l-a dat frumoasa rusoaică le-a dat tuturor de gândit. 

Nimeni nu a crezut că legătura lor va fi atât de puternică, dar iată că cei doi au trecut peste orice barieră și se iubesc mai mult decât oricând. Alex Bodi și-a cerut iubita în căsătorie și au planuri mari de viitor împreună.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au profitat și i-au pus întrebări personale, mai ales legate de relația cu afaceristul din Mediaș.

Alex Bodi și Daria Radionova vor deveni părinți?

Una dintre aceste întrebări a fost legată de câți copii își dorește Daria Radionova alături de Alex Bodi. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de răspuns sincer, dar orice este posibil atunci când vine vorba de unul dintre cele mai iubite cupluri.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Alex Bodi vrea să fie mama a doi copii, iar internauții se întreabă dacă nu cumva familia lor se va mări în curând. Fiind o persoană foarte deschisă, Daria nu a ascuns deloc adevărul în legătură cu ce-și dorește.

Daria Radionova și afaceristul se vor căsători în viitorul apropiat, așa că dorința de a avea copii împreună este și ea în plan, indiferent de când se va întâmpla.

ADVERTISEMENT
Daria Radionova
Daria Radionova vrea doi copii cu Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova vor să facă nunta

Înainte de a deveni părinți, Alex Bodi a spus că are de gând să-și unească destinul cu cel al Dariei Radionova atunci când pandemia le va permite să facă nunta. Fostul Biancăi Drăgușanu este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui rusoaică și nu-și poate imagina viitorul fără ea.

„Cred că da (n.r. dacă nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin.

ADVERTISEMENT

Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars, cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT