Sport

Alex Creţu, aproape de debutul la U Craiova! Ce se întâmplă cu Mateiu şi Bălaşa. Exclusiv

FANATIK a aflat că Alex Creţu se apropie de momentul debutului la U Craiova, dar şi care este situaţia lui Alex Mateiu şi Mihai Bălaşa.
24.09.2021 | 14:25
Alex Cretu aproape de debutul la U Craiova Ce se intampla cu Mateiu si Balasa Exclusiv
Alex Creţu, aproape de debutul la U Craiova! Ce se întâmplă cu Mateiu şi Bălaşa
ADVERTISEMENT

Alex Creţu a ajuns în această toamnă la U Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, după ce s-a despărţit de FCSB. Internaţionalul român a făcut pasul spre Bănie după ce Gigi Becali l-a pus pe liber, în urma unei gafe în derby-ul cu Rapid, însă jucătorul nu a apucat să joace încă pentru Ştiinţa.

Alex Creţu, şanse mari să joace în U Craiova – Dinamo

FANATIK a aflat că Alex Creţu a trecut peste accidentarea care l-a ţinut pe tuşă şi a început pregătirea alături de colegii lui pentru derby-ul U Craiova – Dinamo. Astfel, jucătorul de 29 de ani are şanse mari să evolueze în meciul care se va juca luni, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Alex Creţu s-a accidentat în pauza competiţională dedicată meciurilor echipelor naţionale, după o lovitură primită de la un coleg. FANATIK a anunţat în exclusivitate că fotbalistul a mers la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic pentru a se pune pe picoare mai repede.

“Crețu a avut o lovitură în mușchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav”, explica Laurenţiu Reghecampf situaţia fostbalistului de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Care este situaţia lui Alex Mateiu şi Mihai Bălaşa

Alex Mateiu şi Mihai Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul din Cupa României, cu CFR Cluj, însă au fost reprimiţi la antrenamente de Laurenţiu Reghecampf.

“Au fost excluși din lot pentru meciul cu CFR din motive pe care le-am transmis lor”, spunea Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, cei doi au şanse mici să mai joace în această toamnă, mai ales că Alex Creţu este bine din punct de vedere medical, iar Paul Papp va intra, după pauza din octombrie pentru meciurile naţionalelor, în programul echipei.

U Craiova primeşte un Dinamo debusolat

U Craiova are nevoie urgentă de puncte, după ce în etapa precedentă a pierdut derby-ul cu CFR Cluj. Dinamo se află într-o situaţie şi mai complicată, pe penultimul loc şi cu doar 6 puncte strânse în 9 etape.

ADVERTISEMENT

“Câinii” nu au mai câştigat în campionat de pe 2 august, când o învingeau, pe teren propriu, pe Academica Clinceni, scor 3-1. De atunci, dinamoviştii au legat şase înfrângeri consecutive, printre care s-a numărat şi umilinţa din derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

Dacă în campionat situaţia este îngrijorătoare, Dinamo a reuşit să obţină calificarea în optimile de finală ale Cupei României, după 1-0 cu Ripensia Timişoara, echipă din Liga 2.

De cealaltă parte, U Craiova a scăpat de una dintre contracadidatele la trofeu. Oltenii au învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în ultimul meci din 16-imile de finală şi aşteaptă acum următorul adversar din drumul spre Cupa României.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT