Life

Alex Delea, asaltat de fani pe plaja din Mamaia. Cu cine s-a întâlnit câștigătorul Survivor România 2022

Alex Delea a fost asaltat de fani pe plaja din Mamaia, acolo unde a mers în weekend-ul care tocmai a trecut. Cu cine s-a întâlnit câștigătorul Survivor România 2022?
05.07.2022 | 15:06
Alex Delea asaltat de fani pe plaja din Mamaia Cu cine sa intalnit castigatorul Survivor Romania 2022
Alex Delea, asaltat de fani pe plaja din Mamaia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a petrecut câteva zile la Mamaia, acolo unde a fost asaltat de fani, la o lună de când a obținut trofeul reality show-ului de la Pro TV.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, asaltat de fani pe plaja din Mamaia

Fostul concurent din tribul Războinicilor și-a scos în evidență fizicul bine lucrat pe o plajă din zona de Nord a stațiunii Mamaia. Alex Delea nu a avut prea multă liniște și a fost asaltat de fani, care l-au rugat să facă poze.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor 2022 nu a fost deranjat de numărul mare de oameni care au vrut să se fotografieze cu el, ci din contră. Alex Delea i-a salutat pe cei care l-au susținut în competiție, a bătut palma cu ei, i-a îmbrățișat și a acceptat să facă poze cu aceștia.

În vacanță s-a întâlnit și cu Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 2020, dar și cu fotbalistul Costin Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Florin Răducioiu l-a oprit pe Delea pentru a-l felicita chiar la restaurantul hotelului unde era cazat, notează click.ro.

După ce s-a bucurat de mare și soare la Mamaia, Alex Delea și-a vizitat bunicii din Medgidia.

“Așa îmi place să fiu primit acasă.”, a transmis Alex Delea pe Instastory, în timp ce se bucura de chiftelele de casă cu care l-au așteptat rudele.

ADVERTISEMENT
Alex Delea
Alex Delea a mers la Medgidia după weekend-ul petrecut la mare. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ce își dorește foarte mult Alex Delea

În cadrul unui podcast, Alex Delea a vorbit despre planurile de viitor pe care le are. Tânărul de 25 de ani își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie în viitor.

Câștigătorul Suvivor România 2022 își imaginează viața cu un bebeluș, mai ales că îi plac foarte mult copiii. Singura problemă, în acest moment, este lipsa unei partenere care să-l facă tată.

ADVERTISEMENT

“Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine?

De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! Vreau femeie, vreau copil. Mai repede! ( n.r. femeile) Roiesc…roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!

Nu-mi plac fetele slabe și nici cele scunde. Dar nici prea înaltă să nu fie. Mie îmi place carnea. Să fie puțin cărnoasă.”, a mărturisit Alex Delea în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT