Life

Alex Delea, declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva: “O femeie superbă”

Alex Delea a făcut o declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva, în cadrul unei emisiuni TV. Câștigătorul Survivor România 2022 o consideră superbă pe soția lui Ștefan Bănică Jr.
11.07.2022 | 15:29
Alex Delea declaratie neasteptata despre Lavinia Pirva O femeie superba
Alex Delea, declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a făcut o declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Ce părere are câștigătorul Survivor România 2022 despre artistă?

Alex Delea, declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva

În platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Alex Delea a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost întrebat cine este femeia de care a fost îndrăgostit în secret. Răspunsul lui a fost Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul Războinic de la Survivor 2022 are o pasiune pentru frumoasa cântăreață. Alex Delea este convins că nu este singurul bărbat din România care a pus ochii pe Lavinia Pîrva.

De altfel, tânărul îi apreciază și talentul muzical soției lui Ștefan Bănică Jr., după cum a recunoscut recent.

ADVERTISEMENT

Alex Delea spune că nu a întrecut limita și nu i-a scris niciodată Laviniei Pîrva, știind că este căsătorită cu juratul de la X Factor România.

“Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. 

ADVERTISEMENT

Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea.

Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris.”, a declarat Alex Delea în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Alex Delea despre o relație cu Elena Chiriac

Atunci când a venit vorba despre Elena Chiriac, Alex Delea a fost nevoit să menționeze câteva defecte ale finalistei Survivor România 2022.

Tânărul a spus despre sportivă că este “nebună și drăcoasă”, dar apoi tot el a recunoscut că nu ar refuza o relație cu ea.

“Este nebună, dar nu știu dacă nebună, că pare un compliment, a dracu’, drăcoasă și orgolioasă, dar nu știu dacă e ăsta defect. Și ea spune de mine că nu accept informații, dar nici ea nu acceptă. Dar e drăguță, da. 

Se poate spune nu știu. Înseamnă și da, înseamnă și nu. Eu nu pot să spun nu (n.r. dacă ar vrea o relație cu Elena Chiriac)”, a mai declarat Alex Delea la Pro TV.

ADVERTISEMENT